Πολεμικές Τέχνες στο Περιστέρι

“Fight Academy Περιστερίου”

Πολεμικές Τέχνες Περιστέρι | Σχολή πολεμικών τεχνών Fight Academy

Στην Αθήνα στο Περιστέρι δίπλα στο μετρό του αγίου Αντωνίου βρίσκεται η σχολή Πολεμικών Τεχνών Fight Academy. Είναι ένας χώρος 250τ.μ. με καθαρό εκμεταλλεύσιμο προπονητικό χώρο 200 τ.μ.και ευρύχωρα ανδρικά και γυναικεία αποδυτήρια. Στην κεντρική αίθουσα υπάρχει ring και τατάμι προπόνησης, ενώ δίπλα βρίσκονται σάκοι ,αχλάδια (speed bag, double end bag), σχοινάκια και pads (στόχοι) για την προπόνηση πυγμαχίας, kick & thai boxing αλλά και πληθώρα οργάνων μυϊκής και καρδιαγγειακής ενδυνάμωσης (crossfit training) όπως βάρη, kettle bells, μονόζυγο δίζυγο, ιμάντες προπόνησης, Medicine Balls, Agility Ladder,power box, power training rope, σχοινί αναρρίχησης κ.α. καθιστώντας την σχολή υπερπλήρη σε προπονητικό εξοπλισμό.

Οι Προπονητές στις Πολεμικές Τέχνες

Οι προπονητές είναι όλοι παλαίμαχοι ή ακόμα και ενεργοί αθλητές με πολλές διακρίσεις και καταξίωση στον χώρο αποκλειστικά στην πολεμική τέχνη την οποία διδάσκουν, κάνοντας όσο πιο εξειδικευμένο το μάθημα που γίνεται στη σχολή.

Οι αθλητές της σχολής Πολεμικών Τεχνών

Οι αθλητές της σχολής είναι είτε επαγγελματίες αθλητές μεγάλων αγωνιστικών απαιτήσεων οπού συμμετέχουν σε πανελληνία πρωταθλήματα και μεγάλες διοργανώσεις είτε απλώς μαθητές με σωστή αθλητική παιδιά και αγάπη για της πολεμικές τέχνες και τα μαχητικά σπορ.

Πρότυπος Σχολή το Fight Academy

Το Fight Academy είναι “πρότυπος” σχολή για το χώρο. Κατάφερε επιτυχημένα από το 2005 να υιοθετήσει τα πιο ρεαλιστικά συστήματα πολεμικών τεχνών και μαχητικών σπορ και να δημιουργήσει μια πραγματική ακαδημία για πολεμικές τέχνες στο Περιστέρι.

Οι Πολεμικές Τέχνες που Διδάσκονται στο Fight Academy:

 

Πολεμικές Τέχνες για Γυναίκες στο Περιστέρι

Ένα τμήμα φτιαγμένο πάνω στις ανάγκες της σύγχρονης Ελληνίδας γυναικάς που έχει την ανάγκη να αισθανθεί καλά με τον εαυτό της, γεμίζοντας αυτοπεποίθηση, να αποβάλει την υπερένταση αλλά και να γυμνάσει το σώμα της.  Kick Boxing & Αυτοάμυνα Γυναικών.

 

Πολεμικες Τεχνες για Παιδιά στο Περιστέρι

Το τμήμα αυτό ξεφεύγει από τα παραδοσιακά δεδομένα ενός παιδικού τμήματος πολεμικών τεχνών. Εκτός από την τέχνη που διδάσκονται τα παιδιά με τα οφέλη που δέχονται όπως αυτοπεποίθηση, πειθαρχεία, συγκέντρωση, αυτοάμυνα, αρχές κ.α. προπονούνται με όργανα και μεθόδους που αναπτύσσουν τις ψυχοκινητικές δεξιότητές τους με αποτέλεσμα τη γρήγορη και σταθερή ψυχοσωματική ωρίμανση. Επίσης, διοργανώνονται εκπαιδευτικές εκδρομές όπως αναρρίχηση, ράφτινγκ αλλά και εκδρομές φιλανθρωπικού χαρακτήρα με πολλά μηνύματα και μαθήματα ζωής για τους μικρούς αθλητές. Παιδικό τμήμα Πυγμαχίας & Kick Boxing.

 

Πολεμικές Τέχνες για όλους στο Περιστέρι

Το Fight Academy είναι ένας χώρος προπόνησης για όλους.

  • Αγωνιστική ομάδα – Αθλητές που έχουν όνειρο να φτάσουν σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο.
  • Ερασιτέχνες –  Άνθρωποι που απλά τους ελκύουν οι πολεμικές τέχνες και θέλουν να ασχοληθούν και να μάθουν σε βάθος.
  • Γυναίκες – Που θέλουν να γυμναστούν μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα τρίτων.
  • Παιδιά – Γονείς που θέλουν τα παιδιά τους μέσα από το μονοπάτι των πολεμικών τεχνών να διαμορφωθούν ως καλύτεροι άνθρωποι για την κοινωνία.

Τα μόνα προαπαιτούμενα είναι υγεία και διάθεση για προπόνηση. Η κακή φυσική κατάσταση, τα περιττά κιλά ή η έλλειψη πρότερης εμπειρίας σε πολεμικές τέχνες δε θα πρέπει να είναι ανασταλτικοί παράγοντες για να δοκιμάσεις διότι αυτά θα τα δουλέψουμε μαζί.

 

Αυτοάμυνα μέσω των Πολεμικών Τεχνών στο Περιστέρι

Η καλύτερη πολεμική τέχνη για αυτοάμυνα είναι αυτή που μπορεί να μάθει και να υποστηρίξει ο καθένας εξατομικευμένα. Έτσι, στο Fight Academy θα βρεις την πολεμική τέχνη που σου ταιριάζει η οποία είναι ρεαλιστική, όχι στατική και βασισμένη σε περίπλοκα υποθετικά σενάρια που σε καμία περίπτωση δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα.

Καλέστε Μας Στο 6972500678

 

Πώς Να επιλέξω Σχολή Πολεμικών Τεχνών
Τεχνικές πυγμαχίας και τρικ – Boxing techniques and tricks
Σχολές Πυγμαχίας στο Περιστέρι
Σχολή Μποξ στην Αθήνα στο Περιστέρι
All About Boxing
Πυγμαχίας & Kick Boxing για Παιδιά στο Περιστέρι
Kick Boxing & Αυτοάμυνα μόνο για γυναίκες
Πολεμικές τέχνες για παιδιά

 

 

 

 

 

polemikes texnes peristeri

polemikes texnes peristeri

Αθήνα, Περιστέρι, Αιγάλεω, Xαιδαρι, κολωνος, πετρουπολη, κηπούπολη, ανθούπολη, ιλιον, χαιδαρι, νεα χαλκηδονα, αγιοι αναργυροι, μποξ

Αθήνα, Περιστέρι, Αιγάλεω, Xαιδαρι, κολωνος, πετρουπολη, κηπούπολη, μποξ, ανθούπολη, ιλιον, χαιδαρι, νεα χαλκηδονα, αγιοι αναργυροι,

 

μποξ, μποξ