“Αυτοάμυνα, Μυϊκή Ενδυνάμωση, Απώλεια Βάρους, Άυξηση Ενέργειας, Αντοχής και Αυτοπεποίθησης”

Δοκιμάστε μια προπόνηση Πυγμαχίας για γυναίκες και μάθετε τα μυστικά του σπόρ, αν ταιριάζει στο χαρακτήρα σας και αν καλύπτει τους στόχους σας. Οι μαθήτριές μας από το Περιστέρι και όλη την Αθήνα το έχουν διαπιστώσει…Τώρα είναι η δική σου στιγμή να το ανακαλύψεις…

Το Fight Academy αναγνώρισε την ανάγκη των γυναικών να γυμναστούν αποτελεσματικά, να αισθανθούν δυνατές, να χάσουν κιλά, και όλα αυτά σε ένα χώρο που θα αισθάνονται ασφαλείς, ώστε ανεπηρέαστες να αφοσιωθούν στο μάθημα, τις τεχνικές και περισσότερο στον εαυτό τους κερδίζοντας μεγάλα σωματικά και ψυχικά οφέλη.

Τι είναι η πυγμαχία.

Η πυγμαχία είναι ιδιαίτερα δημοφιλές μαχητικό σπορ.  Στις μέρες μας το επιλέγουν πολλές γυναίκες, ηθοποιοί και μοντέλα, για την καθημερινή τους εκγύμναση. Ο λόγος είναι ότι είναι πλήρης άσκηση με μεγάλη ποικιλία αερόβιας, δυναμικής και τεχνικής προπόνησης που καλύπτει όλο το φάσμα των απαιτήσεων.

Η Προπόνηση

Οι προπονήσεις γίνονται σε ιδανικές συνθήκες. Μεγάλος χώρος, καθαρό περιβάλλον, πληρότητα σε προπονητικό εξοπλισμό  και εκπαιδευτές έτοιμους να βοηθήσουν ώστε η κάθε γυναίκα να μπορεί αναπόσπαστη να συγκεντρωθεί στο στόχο της. Η γυμναστική είναι τόσο ενδιαφέρουσα και διασκεδαστική, όσο και πολύ ουσιαστική. Τεχνικές πρακτικής αυτοάμυνας μέσω της πυγμαχίας, ασκήσεις επιδεξιότητας, χρήση οργάνων μυϊκής ενδυνάμωσης και φυσικής κατάστασης είναι λίγα από την μεγάλη ποικιλία του μαθήματος.

Σε ποιους απευθύνεται η Σχολή

Απευθύνεται αυστηρά και μόνο σε γυναίκες που θέλουν  να ξεπεράσουν τον εαυτό τους, να μάθουν να αμύνονται, να δυναμώσουν  το σώμα τους εναλλακτικά σε σχέση με τα παραδοσιακά γυμναστήρια, να αδυνατίσουν πολύ σύντομα, να εκτονωθούν και να αποβάλουν το στρες της ημέρας.

Οφέλη

  • Τόνωση της αυτοπεποίθησης και αυτοεκτίμησης
  • Μυϊκή ενδυνάμωση & σύσφιξη
  • Απώλεια βάρους
  • Ευεξία και αύξηση ενεργητικότητας
  • Καλύτερη γνώση του εαυτού μας,  των δυνατοτήτων του σώματος και των ορίων της ψυχής

Πίνακας καύσης  θερμίδων  ανά ώρα με βάση ένα σώμα βάρους 70 κιλών.

Η Πυγμαχία και το jumping rope(σχοινάκι) που είναι αναπόσπαστα κομμάτια της προπόνησης μας, είναι από τα πιο αποδοτικά.

kick boxing aytoamyna gynaikes

Τηλεφώνησε μας τώρα στο 6972500678 για να έχεις ένα δοκιμαστικό μάθημα ακόμα και σήμερα

Πώς Να επιλέξω Σχολή Πολεμικών Τεχνών
Τεχνικές πυγμαχίας και τρικ – Boxing techniques and tricks
Σχολές Πυγμαχίας στο Περιστέρι
Σχολή Μποξ στην Αθήνα στο Περιστέρι
All About Boxing
Πυγμαχίας & Kick Boxing για Παιδιά στο Περιστέρι
Kick Boxing & Αυτοάμυνα μόνο για γυναίκες
Πολεμικές τέχνες για παιδιά