“Αυτοάμυνα, Μυϊκή Ενδυνάμωση, Απώλεια Βάρους, Άυξηση Ενέργειας, Αντοχής και Αυτοπεποίθησης”

Δοκιμάστε μια προπόνηση Kick Boxing & Αυτοάμυνα μόνο για γυναίκες και μάθετε τα μυστικά του, αν ταιριάζει στο χαρακτήρα σας και αν καλύπτει τους στόχους σας. Οι μαθητές μας από το Περιστέρι και όλη την Αθήνα το έχουν διαπιστώσει…Τώρα είναι η δική σας στιγμή να το ανακαλύψετε…

Το Fight Academy αναγνώρισε την ανάγκη των γυναικών να γυμναστούν αποτελεσματικά, να αισθανθούν ασφάλεια να χάσουν κιλά, και όλα αυτά σε ένα χώρο που θα βρίσκονται μόνο γυναίκες, ώστε ανεπηρέαστες να αφοσιωθούν στο μάθημα, τις τεχνικές και περισσότερο στον εαυτό τους κερδίζοντας μεγάλα σωματικά και ψυχικά οφέλη. Έτσι δημιουργήθηκε το τμήμα «Kick Boxing και Αυτοάμυνα μόνο για γυναίκες».

Τι είναι το «Kick Boxing και Αυτοάμυνα μόνο για γυναίκες».

Είναι ένα πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα  τμήμα που βασίζεται σε τεχνικές από διάφορες πολεμικές τέχνες και συστήματα αυτοάμυνας όπως kick boxing, πυγμαχία, muay thai, Brazilian jiu jitsu, krav maga κ.α. επικεντρωμένο στις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας.

Στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 το Kick Boxing & Αυτοάμυνα για γυναίκες

Η Προπόνηση

Οι προπονήσεις γίνονται σε ιδανικές συνθήκες. Μεγάλος χώρος, καθαρό περιβάλλον, πληρότητα σε προπονητικό εξοπλισμό, αλλά κυρίως απομόνωση από κάθε εξωτερικό παράγοντα ή αδιάκριτο βλέμμα που θα μπορούσε να αποσυντονίσει μια γυναίκα από το στόχο της. Η γυμναστική είναι τόσο ενδιαφέρουσα και διασκεδαστική, όσο και πολύ ουσιαστική. Τεχνικές πρακτικής αυτοάμυνας, τεχνικές kick boxing, ασκήσεις επιδεξιότητας, χρίση οργάνων μυϊκής ενδυνάμωσης και φυσικής κατάστασης είναι λίγα από την μεγάλη ποικιλία του μαθήματος.

Σε ποιους απευθύνεται

Απευθύνεται αυστηρά και μόνο σε γυναίκες που θέλουν να μάθουν να αμύνονται, να δυναμώσουν  το σώμα τους εναλλακτικά σε σχέση με τα παραδοσιακά γυμναστήρια, να αδυνατίσουν πολύ σύντομα, να εκτονωθούν και να αποβάλουν το στρες της ημέρας.

Οφέλη

  • Τόνωση της αυτοπεποίθησης και αυτοεκτίμησης
  • Μυϊκή ενδυνάμωση & σύσφιξη
  • Απώλεια βάρους
  • Ευεξία και αύξηση ενεργητικότητας
  • Καλύτερη γνώση του εαυτού μας,  των δυνατοτήτων του σώματος και των ορίων της ψυχής

Πίνακας καύσης  θερμίδων  ανά ώρα με βάση ένα σώμα βάρους 70 κιλών.

Η Πυγμαχία και το jumping rope(σχοινάκι) που είναι αναπόσπαστα κομμάτια της προπόνησης μας, είναι από τα πιο αποδοτικά.

kick boxing aytoamyna gynaikes

Τηλεφώνησε μας τώρα στο 6972500678 για να έχεις ένα δοκιμαστικό μάθημα ακόμα και σήμερα

Πώς Να επιλέξω Σχολή Πολεμικών Τεχνών
Τεχνικές πυγμαχίας και τρικ – Boxing techniques and tricks
Σχολές Πυγμαχίας στο Περιστέρι
Σχολή Μποξ στην Αθήνα στο Περιστέρι
All About Boxing
Πυγμαχίας & Kick Boxing για Παιδιά στο Περιστέρι
Kick Boxing & Αυτοάμυνα μόνο για γυναίκες
Πολεμικές τέχνες για παιδιά