Σχολή Πυγμαχίας στο Περιστέρι

“Fight Academy Περιστερίου”

Η Σχολή Πυγμαχίας στο Περιστέρι

Στο Περιστέρι δίπλα στο μετρό του Αγίου Αντωνίου βρίσκεται η σχολή Πυγμαχίας Fight Academy. Είναι ένας χώρος 250τ.μ. με καθαρό εκμεταλλεύσιμο προπονητικό χώρο 200 τ.μ. και ευρύχωρα αποδυτήρια ανδρικά και γυναικεία. Στην κεντρική αίθουσα λοιπόν, υπάρχει ring και ταταμι προπόνησης, ενώ διπλα βρισκονται  σάκοι ,αχλάδια (speed bag double end bag), σχοινάκια και pads (στόχοι) για την προπόνηση Πυγμαχίας (boxing), Kick Boxing & Αυτοάμυνα γυναικών, Παιδικό τμήμα Πυγμαχίας & Kick Boxing. αλλά και πληθώρα οργάνων μυϊκής και καρδιαγγειακής ενδυνάμωσης (crossfit training) όπως βάρη, kettle bells, μονόζυγο δίζυγο, ιμάντες προπόνησης, Medicine Balls, Agility Ladder,power box, power training rope, σχοινί αναρρίχησης κ.α. καθιστώντας την σχολή υπερπλήρη σε προπονητικό εξοπλισμό.

Ο Προπονητής της Σχολής Πυγμαχίας

Είναι πτυχιούχος προπονητής, κάτοχος του πρώτου αστεριού της παγκόσμιας ομοσπονδίας ΑΙΒΑ και από 2014 προπονεί και  την ομάδα πυγμαχίας του Πολεμικού Ναυτικού.

Στις αρχές του 2005 ίδρυσε το Fight Academy, μια σχολή που απευθύνεται σε οποίον απλά αγαπά τα μαχητικά σπορ,όπου με οδηγό το ευ αγωνίζεστε διδάσκει μέχρι και σήμερα.

Οι  αθλητές της σχολής Πυγμαχίας

Οι  αθλητές της σχολής είναι είτε επαγγελματίες αθλητές μεγάλων αγωνιστικών απαιτήσεων οπού συμμετέχουν σε πανελληνία πρωταθλήματα και  μεγάλες διοργανώσεις είτε απλώς μαθητές με σωστή αθλητική παιδιά και αγάπη για της πολεμικές τέχνες και τα μαχητικά σπορ.

Το Πρόγραμμα

Το πρόγραμμα είναι έτσι δομημένο ώστε να υπάρχουν ώρες προπόνησης καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Με πρωινά, απογευματινά και βραδινά τμήματα από Δευτέρα μέχρι και Σάββατο καλύπτει ακόμα και τους ανθρώπους με πολύ δύσκολο πρόγραμμα εργασίας.

 

Καλέστε Μας Στο 6972500678