Το Fight Academy ιδρύθηκε το 2005 στο Περιστέρι από τον Βασίλη Οικονόμου. Ο στόχος ήταν η δημιουργία ενός φιλόξενου χώρου για όποιον θέλει να γνωρίσει τα μαχητικά σπορ και τις πολεμικές τέχνες.  Έτσι σε έναν χώρο υψηλών προδιαγραφών, μπορείς να διδαχθείς Πυγμαχία (boxing), Kick Boxing & Αυτοάμυνα γυναικών, Παιδικό τμήμα Πυγμαχίας & Kick Boxing. Μπορείς να γίνεις μέλος της ομάδας μας και να προπονηθείς, ανεξάρτητα από την ηλικία, το φύλο και τη φυσική κατάσταση που έχεις.

Ο Προπονητής του Fight Academy

Είναι πτυχιούχος προπονητής, κάτοχος του πρώτου αστεριού της παγκόσμιας ομοσπονδίας ΑΙΒΑ και από 2014 προπονεί και  την ομάδα πυγμαχίας του Πολεμικού Ναυτικού.

Στις αρχές του 2005 ίδρυσε το Fight Academy, μια σχολή που απευθύνεται σε όποιον απλά αγαπά τα μαχητικά σπορ,όπου με οδηγό το ευ αγωνίζεστε διδάσκει μέχρι και σήμερα.

Οι αθλητές  του Fight Academy

Οι αθλητές της σχολής είναι είτε επαγγελματίες αθλητές μεγάλων αγωνιστικών απαιτήσεων οπού συμμετέχουν σε πανελληνία πρωταθλήματα και μεγάλες διοργανώσεις είτε απλώς μαθητές με σωστή αθλητική παιδεία και αγάπη για της πολεμικές τέχνες και τα μαχητικά σπορ.

Οι Πολεμικές Τέχνες που Διδάσκονται στο Fight Academy:

 Kick Boxing & Αυτοάμυνα μόνο για γυναίκες

Ένα τμήμα φτιαγμένο πάνω στις ανάγκες της σύγχρονης Ελληνίδας γυναικάς που έχει την ανάγκη να αισθανθεί καλά με τον εαυτό της, γεμίζοντας αυτοπεποίθηση, να αποβάλει την υπερένταση αλλά και να γυμνάσει το σώμα της.  Kick Boxing & Αυτοάμυνα Γυναικών.

Παιδικό τμήμα Πυγμαχίας & Kick Boxing

Το τμήμα αυτό ξεφεύγει από τα παραδοσιακά δεδομένα ενός παιδικού τμήματος πολεμικών τεχνών. Εκτός από την τέχνη που διδάσκονται τα παιδιά με τα οφέλη που δέχονται όπως αυτοπεποίθηση, πειθαρχεία, συγκέντρωση, αυτοάμυνα, αρχές κ.α. προπονούνται με όργανα και μεθόδους που αναπτύσσουν τις ψυχοκινητικές δεξιότητές τους με αποτέλεσμα τη γρήγορη και σταθερή ψυχοσωματική ωρίμανση. Επίσης, διοργανώνονται εκπαιδευτικές εκδρομές όπως αναρρίχηση, ράφτινγκ αλλά και εκδρομές φιλανθρωπικού χαρακτήρα με πολλά μηνύματα και μαθήματα ζωής για τους μικρούς αθλητές. Παιδικό τμήμα Πυγμαχίας & Kick Boxing.

Πολεμικές Τέχνες για όλους στο Περιστέρι

Το Fight Academy είναι ένας χώρος προπόνησης για όλους.

  • Αγωνιστική ομάδα – Αθλητές που έχουν όνειρο να φτάσουν σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο.
  • Ερασιτέχνες –  Άνθρωποι που απλά τους ελκύουν οι πολεμικές τέχνες και θέλουν να ασχοληθούν και να μάθουν σε βάθος.
  • Γυναίκες – Που θέλουν να γυμναστούν μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα τρίτων και να τονώσουν την αυτοπεποίθηση τους.
  • Παιδιά – Γονείς που θέλουν τα παιδιά τους μέσα από το μονοπάτι των πολεμικών τεχνών να διαμορφωθούν ως καλύτεροι άνθρωποι αποκτώντας θάρρος και πειθαρχεία.

Τα μόνα προαπαιτούμενα είναι υγεία και διάθεση για προπόνηση. Η κακή φυσική κατάσταση, τα περιττά κιλά ή η έλλειψη πρότερης εμπειρίας σε πολεμικές τέχνες δε θα πρέπει να είναι ανασταλτικοί παράγοντες για να δοκιμάσεις διότι αυτά θα τα δουλέψουμε μαζί.

Αυτοάμυνα μέσω των Πολεμικών Τεχνών στο Περιστέρι

Η καλύτερη πολεμική τέχνη για αυτοάμυνα είναι αυτή που μπορεί να μάθει και να υποστηρίξει ο καθένας εξατομικευμένα. Έτσι, στο Fight Academy θα βρεις την πολεμική τέχνη που σου ταιριάζει η οποία είναι ρεαλιστική, όχι στατική και βασισμένη σε περίπλοκα υποθετικά σενάρια που σε καμία περίπτωση δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα.

Καλέστε Μας Στο +306972500678

Πώς Να επιλέξω Σχολή Πολεμικών Τεχνών

Τεχνικές πυγμαχίας και τρικ – Boxing techniques and tricks

Σχολές Πυγμαχίας στο Περιστέρι

Σχολή Μποξ στην Αθήνα στο Περιστέρι

All About Boxing

Πυγμαχίας & Kick Boxing για Παιδιά στο Περιστέρι

Kick Boxing & Αυτοάμυνα μόνο για γυναίκες

Πολεμικές τέχνες για παιδιά