Fight Academy Boxing (Πυγμαχία) & Kick Boxing Club

+30 6972 500 678 info@fightacademy.gr

Menu

Fight Academy

Boxing (Πυγμαχία) & Kick Boxing Club

Το Fight Academy ιδρύθηκε το 2005 από τον Βασίλη Οικονόμου, με πρωταρχικό στόχο τη δημιουργία ενός χώρου, όπου θα μπορεί ο οποιοσδήποτε αγαπάει τα μαχητικά σπορ & πολεμικές τέχνες να βρει αυτό που θέλει. Σε μία σχόλη υψηλών προδιαγραφών, διδάσκονται τα πιο ρεαλιστικά στυλ πολεμικών τεχνών και μαχητικών σπορ, όπως Πυγμαχία (boxing), Kick boxing, Thai boxing, Kick Boxing & Αυτοάμυνα γυναικών. Στο Fight Academy στο Περιστέρι μπορεί να εκπαιδευτεί ο οποιοσδήποτε, ανεξάρτητα από την ηλικία, το φύλο και τη φυσική κατάσταση που έχει. Οι προπονήσεις αποτελούν ένα ξεχωριστό μονοπάτι εκπαίδευσης του σώματος αλλά και του πνεύματος

Οι Πολεμικές Τέχνες που Διδάσκονται στο Fight Academy:

Γιατί να επιλέξω το Fight Academy:

Το Fight Academy βρίσκεται στο Περιστέρι δίπλα στο μετρό του αγίου Αντωνίου. Είναι ένας χώρος 250τ.μ. με καθαρό εκμεταλλεύσιμο προπονητικό χώρο 200 τ.μ. και ευρύχωρα αποδυτήρια ανδρικά και γυναικεία. Στην κεντρική αίθουσα λοιπόν, υπάρχει ring και ταταμι προπόνησης, ενώ δίπλα βρίσκονται σάκοι ,αχλάδια (speed bag double end bag), σχοινάκια και pads (στόχοι) για την προπόνηση πυγμαχίας, kick & thai boxing αλλά και πληθώρα οργάνων μυϊκής και καρδιαγγειακής ενδυνάμωσης (crossfit training) όπως βάρη, kettle bells, μονόζυγο δίζυγο, ιμάντες προπόνησης, Medicine Balls, Agility Ladder,power box, power training rope, σχοινί αναρρίχησης κ.α. καθιστώντας την σχολή υπερπλήρη σε προπονητικό εξοπλισμό.

  • Εύκολα Προσβάσιμη (επικοινωνία)
  • Εξειδικευμένος , (πτυχιούχος προπονητής)
  • Τήρηση των κανόνων ασφαλείας κατά την προπόνηση και υγιεινής σε όλους τους χώρους των εγκαταστάσεων (χώρος προπόνησης, αποδυτήρια κ.α.) και στους εξοπλισμούς (σάκοι μποξ, pads κ.α.).
  • Xώρος στάθμευσης
  • Χώρος αναμονής για τους γονείς που θέλουν να παρακολουθούν τα παιδιά τους την ώρα της προπόνησης

Πολεμικές Τέχνες Για Όλους:

Η Ενασχόληση με τις πολεμικές τέχνες μπορεί να γίνει από ένα παιδί 5 ετών μέχρι έναν ενήλικα σε όποια ηλικία και αν βρίσκεται, καθώς η εκγύμναση στα μαχητικά σπορ ίσως είναι από τις πιο πλήρης από οποιοδήποτε σπορ, ενώ έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα στην σωματική και ψυχική υγεία του αθλούμενου.

Πολεμικές Τέχνες Για Γυναίκες:

Η συστηματική προπόνηση με πολεμικές τέχνες βοηθάει την ασκούμενη στις πρώτες εβδομάδες να:

  • Ισορροπήσει την ψυχολογική και σωματική υγεία της.
  • Ενισχύσει την αυτοπεποίθηση της και να αφοσιωθεί στους καθημερινούς στόχους της.
  • Γνωρίσει τα όρια και τις δυνατότητες του σώματος της και των πιθανών αντιπάλων της.
  • Αποκτήσει το σώμα που ονειρεύεται.

Στις πρώτες επισκέψεις, η ασκούμενη γνωρίζει τα διαφορετικά μαχητικά στύλ και ασκήσεις ώστε να ανακαλύψει ποια πολεμική τέχνη της ταιριάζει περισσότερο, ενώ μέσα σε λίγες εβδομάδες βλέπει τα πρώτα καλά αποτελέσματα στο σώμα και στη διάθεση της. Μέσα σε ένα χρόνο, θα καταφέρει να ισορροπήσει στην καθημερινότητα της έναν υγιή τρόπο ζωής με αυτοπεποίθηση, ανεξαρτησία και ασφάλεια.

Πολεμικές Τέχνες Για Παιδιά:

Η διαμόρφωση του χαρακτήρα στα κρίσιμα χρόνια της ενηλικίωσης ενός παιδιού είναι το πιο σημαντικό όφελος καθώς μέσα από τα μαχητικά σπορ μαθαίνει να αγωνίζεται με κυριότερο αντίπαλο τον εαυτό του, διαμορφώνοντας έναν χαρακτήρα γεμάτο αυτοπεποίθηση γαλουχημένο μέσα ότι τις νίκες αλλά και τις ήττες.

Καλέστε Μας Στο 6972500678 ή Συμπληρώστε Την Παρακάτω Φόρμα Επικοινωνίας

Όνομα* email*
Τηλ.* Θέμα*
* Υποχρεωτικά
captcha
Γράψτε ο,τι βλέπετε στο πεδίο

 

Πώς Να επιλέξω Σχολή Πολεμικών Τεχνών
Τεχνικές πυγμαχίας και τρικ – Boxing techniques and tricks
Σχολές Πυγμαχίας στο Περιστέρι
Σχολή Μποξ στην Αθήνα στο Περιστέρι
All About Boxing
Πυγμαχίας & Kick Boxing για Παιδιά στο Περιστέρι
Kick Boxing & Αυτοάμυνα μόνο για γυναίκες
Πολεμικές τέχνες για παιδιά

 

 

 

 

 

Αθήνα, Περιστέρι, Αιγάλεω, Xαιδαρι, κολωνος, πετρουπολη, κηπούπολη, ανθούπολη, ιλιον, χαιδαρι, νεα χαλκηδονα, αγιοι αναργυροι, μποξ

Αθήνα, Περιστέρι, Αιγάλεω, Xαιδαρι, κολωνος, πετρουπολη, κηπούπολη, μποξ, ανθούπολη, ιλιον, χαιδαρι, νεα χαλκηδονα, αγιοι αναργυροι,

 

μποξ, μποξ

μποξ