Τι προσέχω σε μια σχολή πολεμικών τεχνών

Η σωστή επιλογή μιας σχολής πολεμικών τεχνών είναι πολύ σημαντική, καθώς θα επηρεάσει τον ασκούμενο αν θα γυμνάζεται συστηματικά και θα διατηρεί το πρόγραμμα προπόνησης του. Το πρώτο βήμα είναι να συγκεντρώσει σε μια λίστα όλα τα γυμναστήρια ή σχολές πολεμικών τεχνών που βρίσκονται στην περιοχή του και πληρούν τις βασικές προδιαγραφές στο άθλημα που ψάχνει για να προπονείται και στη συνέχεια θα πρέπει να συγκεντρώσει πληροφορίες για το πρόγραμμα και τις τιμές της προπόνησης. Τέλος πρέπει να γνωρίζει με λεπτομέρειες σχετικά με τις εγκαταστάσεις, (χώρος προπόνησης, αποδυτήρια, χώροι parking κ.α.) και την εφαρμογή των κανόνων ασφαλείας κατά την προπόνηση.

Προπόνηση και ασφάλεια στη σχολή πολεμικών τεχνών

Όλες οι πολεμικές τέχνες κατά κανόνα είναι ασφαλής τόσο για μεγάλους όσο για μικρούς καθώς γίνεται με την καθοδήγηση ενός εξειδικευμένου προπονητή και ειδικού εξοπλισμού που προστατεύει από τα επικίνδυνα χτυπήματα και τις ασκήσεις. Το συνηθισμένο εξοπλισμό που θα πρέπει να δείτε ανάλογα με το μαχητικό σπόρ, είναι ο σάκος πυγμαχίας, τα γάντια, τα προστατευτικά για τα δόντια, τα προστατευτικά για τα πόδια, τα διάφορα είδη pads και πολλά άλλα. Η ύπαρξη πιστοποιημένων εξαρτημάτων και εξοπλισμού είναι ένας δείκτης μιας αξιόπιστης σχολής που ενδιαφέρεται για την ασφάλεια του ασκούμενου.

Υγιεινή και γυμναστική στη σχολή πολεμικών τεχνών

Είναι γνωστή η ύπαρξη βακτηρίων σε χώρους κοινόχρηστους, σαν του γυμναστηριακούς, για αυτό και είναι σημαντικό να εκτελούνται οι κανόνες υγιεινής τόσο από τους ασκούμενους όσο και από την σχολή. Η συστηματική καθαριότητα των κοινόχρηστων χώρων, των εξοπλισμών που χρησιμοποιούνται κατά την προπόνηση καθώς και των χώρων των αποδυτηρίων είναι οι σημαντικότεροι λόγοι για να επιλέξει ή να αποφύγει ένας ασκούμενος μια σχολή πολεμικών τεχνών.

Ο προπονητής σας συμβουλεύει

Το Fight academy στο Περιστέρι γνωρίζοντας τις ανάγκες του ασκούμενου σε μια πολεμική τέχνη, ακολουθεί συστηματικά όλους τους κανόνες υγιεινής και όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας κατά την προπόνηση. Επιπλέον, έχει:

  • Μοντέρνα καθαρά αποδυτήρια για γυναίκες και άντρες που επιτρέπουν στον ασκούμενο να προετοιμαστεί άνετα και ήρεμα πρίν και μετά την προπόνηση.

  • Χώρος στάθμευσης.
  • Χώρος για τους γονείς που θέλουν να βρίσκονται κατά την προπόνηση των παιδιών τους.

Σας προσκαλούμε να μας επισκεφτείτε σήμερα για να γνωρίσετε το χώρο μας και να διαλέξετε ποια από τις παρακάτω πολεμικές τέχνες είναι ιδανική για σαςσχολή πολεμικών τεχνών, σχολή πολεμικών τεχνών

  • Boxing ή πυγμαχία. “Ακρίβεια, Ισορροπία, Ρυθμός και Αντανακλαστικά.”
  • Kick Boxing. “Ευλυγισία, Ελαστικότητα, Αυτοσυγκέντρωση και Στρατηγική.”
  • Thai Boxing. “Η τέχνη των 8 άκρων.”
  • Kick Boxing & Αυτοάμυνα Γυναικών. “Αυτοάμυνα, Μυϊκή Ενδυνάμωση, Απώλεια Βάρους, Άυξηση Ενέργειας, Αντοχής και Αυτοπεποίθησης.”

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας και κλείστε ένα ραντεβού για να δοκιμάσετε δωρεάν την πολεμική τέχνη που σας αρέσει.

Πώς Να επιλέξω Σχολή Πολεμικών Τεχνών

Τεχνικές πυγμαχίας και τρικ – Boxing techniques and tricks

Σχολές Πυγμαχίας στο Περιστέρι

Σχολή Μποξ στην Αθήνα στο Περιστέρι

All About Boxing

Πυγμαχίας & Kick Boxing για Παιδιά στο Περιστέρι

Kick Boxing & Αυτοάμυνα μόνο για γυναίκες

Πολεμικές τέχνες για παιδιά