“…Διότι Για Να Μάθεις Αυτοάμυνα(Self Defense) Πρέπει Να Μάθεις Μια Πολεμική Τέχνη”

 

Self DefenSe

Ψάχνετε να βρείτε το ιδανικότερο τρόπο για αυτοάμυνα (self defenSe) που ταιριάζει στο χαρακτήρα σας και στον τρόπο ζωή σας;

Θέλετε να αποκτήσετε την ικανότητα να προστατεύετε τον εαυτό σας και τους γύρω σας από απρόκλητες επιθέσεις βίας;

Θέλετε να νοιώθετε ασφαλής και σίγουρος με την ολοκληρωμένη εκπαίδευση και προπόνηση σε μια πολεμική τέχνη;

Ο στόχος στην αυτοάμυνα είναι η χρήση τεχνικών και ασκήσεων για την αντιμετώπιση κάθε μορφής απρόκλητης και μη τακτικής βίας και επίθεσης. Για αυτό και το πιο αποτελεσματικό σύστημα, είναι συνήθως αυτό που γίνεται αυθόρμητα και όχι προγραμματισμένα, με τη χρήση τακτικών και όχι στρατηγικής. Κάποιος που μπορεί να ξεχωρίσει πότε απειλείται, να ξεχωρίσει ποιός είναι ο αντίπαλος, αν πρόκειται να του επιτεθούν με μαχαίρι, όπλο, μπουνιές ή κλωτσιές είναι ικανός να εφαρμόσει τακτικές αυτοάμυνας.

Αυτοάμυνα και πολεμικές τέχνες – Self Defense

Όλες οι τεχνικές αυτοάμυνας (self defenSe) αφιερώνουν ένα μεγάλο μέρος των μαθημάτων στην εξοικείωση με το εγγύς περιβάλλον που βρίσκεται ο ασκούμενος ανά πάσα στιγμή, το οποίο αποτελεί σημαντικό βήμα στην αποφυγή και την αποτροπή από κάποια ξαφνική επίθεση. Μια συνηθισμένη προπόνηση σε μια πολεμική τέχνη περιλαμβάνει ζέσταμα και τεντώματα, ασκήσεις τεχνικής, επίθεσης και τεχνικές αυτοάμυνας σε διάφορες μορφές επίθεσης.

Self Defense – Αποτελέσματα

Η συστηματική προπόνηση με πολεμικές τέχνες βοηθάει τον ασκούμενο στους πρώτους μήνες να:

  • Αναγνωρίζει πότε μια κατάσταση είναι επικίνδυνη και απειλείται η ζωή του

  • Κάνει ενέργειες για να αποφύγει από μια δύσκολη κατάσταση

  • Χρησιμοποιεί τεχνικές ανάλογα με την περίσταση για την αντιμετώπιση μια απειλής.

Self Defense Με Το Fight Academy στην Αθήνα, στο Περιστέρι.

 

  • Εύκολα Προσβάσιμη (επικοινωνία)
  • Εξειδικευμένος προπονητής σε κάθε πολεμική τέχνη
  • Η τήρηση των κανόνων ασφαλείας κατά την προπόνηση και της υγιεινής σε όλους τους χώρους των εγκαταστάσεων (χώρος προπόνησης, αποδυτήρια κ.α.) και στους εξοπλισμούς (σάκοι μποξ, pads κ.α.).
  • Μοντέρνα καθαρά αποδυτήρια για γυναίκες και άντρες που επιτρέπουν στον ασκούμενο να προετοιμαστεί χαλαρά και ήρεμα πρίν και μετά της προπόνησης.

  • Xώρος στάθμευσης
  • Χώρος για τους γονείς που θέλουν να βρίσκονται κατά την προπόνηση των παιδιών τους.

 

Για Όλους

Η Ενασχόληση με τις πολεμικές τέχνες μπορεί να γίνει από ένα παιδί 8 ετών μέχρι έναν ενήλικα σε όποια ηλικία και αν βρίσκεται, καθώς η εκγύμναση στα μαχητικά σπορ ίσως είναι από τις πιο πλήρης από οποιοδήποτε σπορ, ενώ έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα στην σωματική και ψυχική υγεία του αθλούμενου.

Για Γυναίκες

Στις πολεμικές τέχνες, συνίσταται στις γυναίκες να προπονούνται σε μικτά group με άντρες και γυναίκες διαφόρων ηλικιών, καθώς μαθαίνουν να αντιμετωπίζουν αντιπάλους με διαφορετικό σωματότυπο και μαχητική συμπεριφορά. Στις πρώτες επισκέψεις, η ασκούμενη γνωρίζει τα διαφορετικά μαχητικά στύλ και ασκήσεις ώστε να ανακαλύψει ποια πολεμική τέχνη της ταιριάζει περισσότερο, ενώ μέσα σε λίγες εβδομάδες βλέπει τα πρώτα καλά αποτελέσματα στο σώμα και στη διάθεση της. Μέσα σε ένα χρόνο, θα καταφέρει να ισορροπήσει στην καθημερινότητα της έναν υγιή τρόπο ζωής με αυτοπεποίθηση, ανεξαρτησία και ασφάλεια.

Για Παιδιά

Η διαμόρφωση του χαρακτήρα στα κρίσιμα χρόνια της ενηλικίωσης ενός παιδιού είναι το πιο σημαντικό όφελος καθώς μέσα από τα μαχητικά σπορ μαθαίνει να αγωνίζεται με κυριότερο αντίπαλο τον εαυτό του, διαμορφώνοντας έναν χαρακτήρα γεμάτο αυτοπεποίθηση γαλουχημένο μέσα ότι τις νίκες αλλά περισσότερο από τις ήττες.

Τι Περιμένετε Λοιπόν; Καλέστε Μας Στο 6972500678 ή Συμπληρώστε Την Παρακάτω Φόρμα Επικοινωνίας

 

Σφάλμα: Η φόρμα επικοινωνίας δε βρέθηκε.

Self Defense, Self Defense, Self Defense, Self Defense