“…Διότι Ο Συνδυασμός Personal Training Με Μια Πολεμική Τέχνη Μπορεί Να Έχει Εκπληκτικά Αποτελέσματα Στο Σώμα Σας”

 

Personal Training | Ιδιαίτερα Μαθήματα

Θέλετε να εκπαιδευτείτε στις πολεμικές τέχνες και δεν έχετε καιρό για χάσιμο.

Ψάχνετε ένα είδος personal training για να βελτιώσετε την φυσική σας κατάσταση και την τεχνική σας  στις πολεμικές τέχνες άμεσα;

Θέλετε έναν δάσκαλο να σας προετοιμάσει για ένα αγώνα ή για την απόκτηση μια ζώνης σε κάποια πολεμική τέχνη;

Είστε πολυάσχολοι και θέλετε να αποκτήσετε την απόλυτη φυσική κατάσταση σε κάποιο δικό σας  χώρο με την βοήθεια των πολεμικών τεχνών;

Το personal training αποτελεί τον απόλυτο τρόπο βελτίωσης της φυσικής κατάστασης, μείωσης του λίπους, αύξηση της ενεργητικότητας και της ευεξίας, με έναν διασκεδαστικό και δυναμικό τρόπο εκγύμνασης σε κάποιο πιο προσωπικό χώρο και μέσα σε πολύ μικρά group των 1-3 ατόμων. Τα τελευταία χρόνια, όλο και πιο πολλοί άνθρωποι επιλέγουν ένα πρόγραμμα πολεμικής τέχνης με personal training, καθώς έχουν κουραστεί από τους απρόσωπους χώρους στα γυμναστήρια, και θέλουν την προσωπική επίβλεψη ενός δασκάλου για πιο άμεσα αποτελέσματα στις τεχνικές, στην μαχητική ικανότητα και στο fitness.

 

Personal Training και πολεμικές τέχνες

(Πυγμαχία (boxing), Kick boxing, Thai boxing, Kick Boxing & Αυτοάμυνα γυναικών)

Όταν σκεπτόμαστε το personal training, συνήθως μας έρχεται στο μυαλό ότι ο ασκούμενος γυμνάζεται μόνος του ή σε group (1-3 άτομα) με την προσωπική επίβλεψη ενός εκπαιδευτή, γι αυτό με την αύξηση της δημοτικότητας των πολεμικών τεχνών, όλο και περισσότεροι δάσκαλοι των πολεμικών τεχνών προσφέρουν μαθήματα με personal training.

Μερικούς από τους λόγους που κάποιος αξίζει να ξεκινήσει τέτοια προπόνηση είναι οι ακόλουθοi:

• 100% προσωπική επίβλεψη.

•  Επιτάχυνση στο μέγιστο της μάθησης και της προόδου στις τεχνικές και στην φυσική κατάσταση.

•  Προετοιμασία για την απόκτηση κάποιας “ζώνης” ή την συμμετοχή ενός τουρνουά.

•  Αυξάνει πιο πολύ τα καθημερινά επίπεδα ενέργειας και διώχνει την καθημερινή συνήθεια, βαρεμάρα σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη μορφή γυμναστικής.

•  Αποτελεσματικό και ολοκληρωμένο πρόγραμμα fitness καθώς εστιάζει στις προσωπικές ανάγκες του ασκούμενου για γυμναστική και προπόνηση.

 

Αποτελέσματα Personal Training | Ιδιαίτερα Μαθήματα

Η θετική επιρροή στην απόδοση του σώματος και στην μαχητική ικανότητα έρχεται γρήγορα στις πρώτες κιόλας προπονήσεις παράλληλα με την άμεση απώλεια βάρους,  ενδυνάμωση και σύσφιξη. Τα αποτελέσματα της προπόνησης με personal training είναι ρεαλιστικά και ορατά σε χρονικό διάστημα που θέτει ο ασκούμενος, καθώς εξαρτάται από τους στόχους που βάζει. Με αυτό τον τρόπο, η προπόνηση καθώς και το είδος της γυμναστικής και των τεχνικών που εκτελούνται εξαρτώνται από το τι θέλει να πετύχει ο ασκούμενος και πότε, ενώ με βάση την εξέλιξη της προπόνησης και των αποτελεσμάτων της, προσαρμόζεται σε αυτόν.

 

Κλείσε τώρα μια συνάντηση γνωριμίας ή πρώτο ιδιαίτερο μάθημα.

 

Personal Training Με Το Fight Academy στην Αθήνα, στο Περιστέρι.

Καλέστε Μας Στο 6972500678