Η πρόκληση για τους πυγμάχους και τους προπονητές είναι να εφοδιάσουν τους αθλητές τους ώστε να γίνουν οι καλύτεροι πυγμάχοι και οι καλύτεροι άνθρωποι που μπορούν να γίνουν. Αυτά είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος. Επιτυχία είναι η νίκη και στα δύο πεδία.

Αυτό το εγχειρίδιο έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τον πυγμάχο και τον προπονητή να κινηθούν πέρα από τις καλές προθέσεις. Μας ενδιαφέρει η πραγματικότητα. Το να γίνει κάποιος μεγάλος πυγμάχος και στιβαρός, τίμιος με χαρακτήρα, οι δύο λωρίδες ενός αυτοκινητόδρομου και οι δύο πλευρές του νομίσματος, αναδύονται μέσα από τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωση. Η δουλειά που πρέπει να γίνει περιλαμβάνει την μεταμόρφωση του πολύπλευρου κήπου των δυνατοτήτων ανάπτυξης, σε πραγματωμένη αθλητική και προσωπική ωριμότητα.

Το χτίσιμο πρωταθλητών, μας καλεί να ενωθούμε και να γίνουμε άνθρωποι του πεπρωμένου, άνθρωποι που αποφασίζουν να πραγματώσουν τα ταλέντα και τις κλίσεις μέσα από τις δυνατότητές τους. Το να γίνουμε όσο πιο σπουδαίοι μπορούμε ως αθλητές και να γίνουμε όσο καλύτεροι άνθρωποι μπορούμε, είναι ο τρόπος για να κάνουμε το άθλημα της πυγμαχίας πραγματικά να δουλεύει για μας. Όλα έχουν να κάνουν με το να μετατρέψουμε τη ζωή μας σε μια ευλογία για τις οικογένειές μας, τους φίλους μας, τις κοινότητές μας, το έθνος μας και τον κόσμο μας.

Εσείς προπονητές, παίζετε έναν εκπληκτικά σημαντικό ρόλο γι’ αυτούς τους νέους αθλητές που βρίσκονται υπό τη φροντίδα σας. Είστε ο ήρωας τους, το πρότυπό τους. Είστε μια φιγούρα προσκόλλησης γι’αυτούς. Είτε σας αρέσει είτε όχι, θα έχετε αντίκτυπο και θα επηρεάσετε  το καθένα από τα νεαρά άτομα της ομάδας σας. Μπορείτε να τους βοηθήσετε να αναπτύξουν πιο ασφαλείς δεσμούς και καλύτερες σχέσεις. Εξαιτίας σας, μπορούν να γίνουν καλύτεροι πατέρες και καλύτεροι σύζυγοι. Μπορούν να γίνουν σταθερά μέλη της κοινωνίας που ενδιαφέρονται για τους άλλους, ενώ παράλληλα φροντίζουν καλά τις δικές τους οικογένειες και τους ίδιους τους εαυτούς τους. Πρέπει να είστε αξιόπιστοι. Μπορείτε να τους ανυψώσετε ή να τους κατεδαφίσετε. Η απροσεξία από μέρους σας μπορεί κατά λάθος να τους οδηγήσει σε λάθος δρόμο. Πρέπει να είμαστε ευγνώμονες για τη θετική πορεία.

Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας στο πνεύμα του ενδιαφέροντος, με τη βοήθεια αυτού του εγχειριδίου, Χτίζοντας Πρωταθλητές, για να βοηθήσουμε αυτούς τους πολύτιμους νέους που είναι υπό την φροντίδα μας. Ας εργαστούμε σκληρά για να τους βοηθήσουμε να γίνουν όλα όσα μπορούν να είναι. Ας τους βοηθήσουμε να λάμψουν και να γίνουν το καλύτερο που μπορούν!

Ας χτίσουμε πραγματικούς πρωταθλητές!

 

Διαβάστε την συνέχεια του εγχειριδίου: WBC BOXING.COM

Πώς Να επιλέξω Σχολή Πολεμικών Τεχνών
Τεχνικές πυγμαχίας και τρικ – Boxing techniques and tricks
Σχολές Πυγμαχίας στο Περιστέρι
Σχολή Μποξ στην Αθήνα στο Περιστέρι
All About Boxing
Πυγμαχίας & Kick Boxing για Παιδιά στο Περιστέρι
Kick Boxing & Αυτοάμυνα μόνο για γυναίκες
Πολεμικές τέχνες για παιδιά

 

Αθήνα, Περιστέρι, Αιγάλεω, Xαιδαρι, κολωνος, πετρουπολη, κηπούπολη, ανθούπολη, ιλιον, χαιδαρι, νεα χαλκηδονα, αγιοι αναργυροι, μποξ, greece

Αθήνα, Περιστέρι, Αιγάλεω, Xαιδαρι, κολωνος, πετρουπολη, κηπούπολη, μποξ, ανθούπολη, ιλιον, χαιδαρι, νεα χαλκηδονα, αγιοι αναργυροι,greece