Πυγμαχία & Kick Boxing Περιστέρι  |  Fight Academy Club

+30 6972 500 678 info@fightacademy.gr

Menu

What is Self Defence...

What is Self Defence…

By In Martial Arts News & Articles On 15/02/2013


 

Ποια είναι τα οφέλη των μαθημάτων αυτοάμυνας; – What Are the Benefits of Self-Defense Classes?

 

Τα μαθήματα αυτοάμυνας προσφέρουν μια σειρά από οφέλη για τους ανθρώπους όλων των ηλικιών. Μπορείτε να κάνετε μαθήματα αυτοάμυνας σε γυμναστήρια και σχολές σε όλη τη χώρα. Υπάρχει μια ποικιλία από κινήσεις στυλ και τεχνικές αυτοάμυνας, έτσι κάντε την έρευνά σας για να βρείτε ένα στυλ που σας ταιριάζει, και στη συνέχεια να βρείτε ένα εξειδικευμένο εκπαιδευτή σε αυτό το στυλ.

 

Ασφάλεια – Safety

Τα μαθήματα αυτοάμυνας σας μαθαίνουν πώς να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας σε μια ποικιλία καταστάσεων. Γνωρίζοντας αυτοάμυνα μπορεί να σας βοηθήσει να αισθάνεστε λιγότερο άγχος στο δρόμο. Θα μάθετε τα βασικά για το πώς να απενεργοποιήσετε γρήγορα έναν εισβολέα, έτσι ώστε να μπορείτε να ξεφύγετε, με έμφαση στην εκμάθηση πώς να επωφεληθείτε από το χρόνο και χώρο για μια γρήγορη διαφυγή.

 

Άσκηση – Exercise

Τα μαθήματα αυτοάμυνας μπορούν να προσφέρουν τα οφέλη της άσκησης, όπως η μυϊκή τόνωση και ενδυνάμωση, βελτίωση της ισορροπίας και του συντονισμού καθώς και μια αποτελεσματική καρδιαγγειακή προπόνηση. Τέτοια μαθήματα, επίσης, θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τη συνολική φυσική σας κατάσταση, την πνευματική σας προσέγγιση για την υγεία και καλή φυσική κατάσταση και τις πιθανότητές διαφυγής από επίθεση, σύμφωνα με τον εμπειρογνώμονα πολεμικών τεχνών Joel Wasel. Διάφορες κινήσεις, κλωτσιές, γροθιές, ανατροπές και στροφές που χρησιμοποιούνται στην αυτοάμυνα ή στις τεχνικές πολεμικών τεχνών βοηθάνε επίσης στην αύξηση της ευελιξίας, τη δύναμη και την αντοχή. Στα μαθήματα αυτοάμυνας διδάσκεται ότι χρειάζεται περισσότερο από τους μυς για να νικηθεί ένας εισβολέας, σύμφωνα με τον Master Instructor της Sam Chan Chan Kung Fu Σχολής.

 

Αυξημένη Αυτοπεποίθηση – Increased Self-Confidence

Εκπαίδευση στην αυτοάμυνα βοηθά τους ανθρώπους, ιδιαίτερα τις γυναίκες, να αναπτύσσουν περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό τους και το περιβάλλον τους, σύμφωνα με τον Wasel. Η εκπαίδευση στην αυτοάμυνα σας βοηθά να μάθετε να έχετε μεγαλύτερη επίγνωση του περιβάλλοντός σας και να είστε προετοιμασμένοι για το απροσδόκητο, ανά πάσα στιγμή. Γνωρίζοντας ότι έχετε τη δυνατότητα να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας βοηθά να εξερευνήσετε τον κόσμο πληρέστερα, να γνωρίσετε καινούργιους ανθρώπους και να βρείτε νέους τρόπους για να συνεργαστείτε με τους άλλους.

 

Κοινωνική Αλληλεπίδραση – Social Interaction

Τα μαθήματα αυτοάμυνας θα σας δώσουν μια ευκαιρία να βρεθείτε με συνομηλίκους , να γνωρίσετε καινούργιους ανθρώπους και να αναπτύξουν νέες φιλίες. Πολλά μαθήματα αυτοάμυνας που αποτελούνται από άτομα σε διαφορετικές ηλικιακές ομάδες ή με διαφορετικό εθνικό ή πολιτισμικό υπόβαθρο, το οποίο μπορεί να σας βοηθήσει να οικοδομήσετε, μεγαλύτερη ανοχή και κατανόηση για τους άλλους. Οι κανόνες των Πολεμικών τεχνών και πολλών συστημάτων αυτοάμυνας διδάσκουν τη σημασία του σεβασμού στη διαφορετικότητα, το σεβασμό στους γηραιότερους σας και το σεβασμό και την υπομονή σε όλους.

krav maga training

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ:http://www.livestrong.com/article/254941-what-are-the-benefits-of-self-defense-classes/