Πυγμαχία & Kick Boxing Περιστέρι  |  Fight Academy Club

+30 6972 500 678 info@fightacademy.gr

Menu

UFC: «Το Jones vs Silva θα γίνει»

UFC: «Το Jones vs Silva θα γίνει»

By In Martial Arts News & Articles On 13/02/2013


UFC: «Το Jones vs Silva θα γίνει»

Το UFC

Για μία ακόμα φορά το «αφεντικό» του UFC άλλαξε τα δεδομένα. Οι περισσότεροι φίλοι του promotion είχαν πιστέψει πως ο Anderson Silva (33-4) θα αντιμετωπίσει τον Georges St. Pierre (22-2) σε έναν από τους δύο τελευταίους αγώνες του συμβολαίου του και μάλλον της καριέρας του. Χωρίς να απορρίψει τη συγκεκριμένη προοπτική, ο White φάνηκε σίγουρος για ματς του «Spider» εναντίον του Jones (17-1). Σημειώνουμε πως οι τρεις μαχητές είναι Light Heavyweight, Middleweight και Welterweight Champions.

 Ο Anderson Silva

«Θα το ξαναπώ. Ο Anderson Silva θα αντιμετωπίσει τον Jon Jones. Εγγυώμαι προσωπικά πως αυτός ο αγώνας θα γίνει» δήλωσε χαρακτηριστικά την Τρίτη (30/10).

Ο St. Pierre και ο Chael Sonnen

Τα δεδομένα είναι πως ο Middleweight Champion προτιμά αγώνα με τον St. Pierre και πως ο Jones έχει άμεση υποχρέωση στο TUF 17, όπου θα αντιμετωπίσει τον Chael Sonnen (27-12-1). Θα ακολουθήσει, μάλιστα, αγώνας των δύο προπονητών του ριάλιτι για το Light Heavyweight Championship.

 O  jon jones στη Heavyweight

Σαν να μην έφταναν τα παραπάνω, ο «Bones» προανήγγειλε αγώνα ή αγώνες στην κατηγορία Heavyweight: «Σίγουρα θα αγωνιστώ σαν Heavyweight. Υπολογίζω να δοκιμάσω την κατηγορία στο τέλος του 2013. Αντιμετωπίζω με μεγαλύτερη σοβαρότητα την καριέρα μου και κόβω κιλά ευκολότερα. Για αυτό φαίνομαι περισσότερο βαρύς από τους αντιπάλους μου».

 

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ:http://www.onsports.gr/Spor/Dynamika-Athlhmata/item/265313-UFC-To-Jones-vs-Silva-tha-ginei