Πολύ δουλειά και μεράκι… Αυτά είναι τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την ομάδα του Fight Academy με επικεφαλής τον Βασίλη Οικονόμου. Και επειδή μία καλή σχολή κρίνεται και από τους αθλητές που βγάζει, πάμε να δούμε τα τρία μεγάλα όπλα της σχολής που είναι μόνο η αρχή!

Αλέξης Νικολακόπουλος

ΑΛΕΞΗΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
Ίσως ο πιο ολοκληρωμένος μαχητής της κατηγορίας του. Όταν ξεκίνησε το MMA είχε ως βάση και δυνατό του στοιχείο το bjj. Παρόλα αυτά κατόρθωσε σε λιγότερο από δύο χρόνια να γίνει ένας από τους καλύτερους στράικερ στο εγχώριο MMA. Αν είσαι MMAer τον ξέρεις σίγουρα. Αν είσαι πυγμάχος θα τον σεβαστείς σαν… MMAer.

Άθλημα: MMA – Πυγμαχία

Ηλικία: 29

Κατηγορία – Κιλά: Welterweight 77kg

Δυνατό του όπλο: Στρατηγική, κροσέ, bjj.

Παναγιώτης Πλέστης

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΛΕΣΤΗΣ

Ένας αθλητής που πρωταγωνιστεί σε όλα τα πρωταθλήματα πυγμαχίας τα τελευταία πέντε χρόνια. Με πολλές διακρίσεις και μετάλλια σε όλες τις κατηγορίες ερασιτεχνικής πυγμαχίας και αρκετά Νοκ άουτ πλέον αγωνίζεται στην μεγάλη κατηγορία έχοντας κατακτήσει στις δυο συμμέτοχες του δυο τρίτες θέσεις.Ένα πραγματικό θηρίο.

Τα μελλοντικά του σχέδια είναι: «να κατακτήσω το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας και μετά να συμμετάσχω σε επαγγελματικές διοργανώσεις της EBU μέσω του ΣΕΠ του Κου Στεφανόπουλου.»

Άθλημα: Πυγμαχία

Ηλικία: 29

Κατηγορία – Κιλά: Heavyweight 91kg

Δυνατό όπλο: Μακρινή απόσταση, τάιμινγκ.

Άννα Χατζή

ΑΝΝΑ ΧΑΤΖΗ

Η Άννα είναι μια πολύ ελπιδοφόρα αθλήτρια. Ασχολείται μόλις τρία χρόνια με την πυγμαχία παρόλα αυτά έχει κατορθώσει με την πολύ καλή τεχνική κατάρτιση που έχει να ανταγωνίζεται αθλήτριες με πολύ μεγαλύτερη εμπειρία με αποκορύφωμα την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο πανελλήνιο πρωτάθλημα γυναικών.

Τα μελλοντικά της σχέδια είναι: «Να κερδίσω εμπειρίες μέσα από δυνατά παιχνίδια και να αντιπροσωπεύσω την εθνική μας».

Αθλημα: Πυγμαχία

Ηλικία: 22

Κατηγορία – Κιλά: Bantamweight 54kg

Δυνατό όπλο: κοντινή μάχη, δεξί κροσέ.

 

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ:FIGHTSPORTS.GR