Στο Fight Academy στο Περιστέρι μπορεί να εκπαιδευτεί ο οποιοσδήποτε, ανεξάρτητα από την ηλικία, το φύλο και φυσική κατάσταση που έχει. Οι προπονήσεις αποτελούν ένα ξεχωριστό μονοπάτι εκπαίδευσης του σώματος αλλά και του πνεύματος.

Ενημερωθείτε για τις  πολεμικές τέχνες που διδάσκονται στην ακαδημία μας.

cuba boxing - Πυγμαχια  Η Πυγμαχία (Βoxing) είναι μία πολεμική τέχνη που αυξάνει στον ασκούμενο την φυσική κατάσταση, την αυτοπεποίθηση του και ενδυναμώνει την αυτοσυγκέντρωση για την επίτευξη των στόχων του. Το τμήμα της πυγμαχίας απευθύνεται σε όλους. Άντρες, γυναίκες και παιδιά μπορούν να προπονηθούν και να εκπαιδευτούν σωματικά, αποκομίζοντας παράλληλα όλα τα πνευματικά οφέλη που προσφέρει το ευγενές αυτό άθλημα.

Kick Boxing Αυτοάμυνα για γυναίκες  Το Kick Boxing & Αυτοάμυνα μόνο για γυναίκες δημιουργήθηκε από την ανάγκη των γυναικών να γυμναστούν αποτελεσματικά, να αισθανθούν
ασφάλεια να χάσουν κιλά, και όλα αυτά σε ένα χώρο που θα βρίσκονται μόνο γυναίκες, ώστε ανεπηρέαστες να αφοσιωθούν στο μάθημα, τις τεχνικές και
περισσότερο στον εαυτό τους κερδίζοντας μεγάλα σωματικά και ψυχικά οφέλη.

πυγμαχία & Kick Boxing στο Περιστέρι για παιδιά  Στο Παιδικό τμήμα Πυγμαχίας & Kick Boxing  του Fight Academy, μπορούν να ενταχθούν παιδιά από 5-12 χρονών. Ο κυριότερος στόχος του τμήματος αυτού είναι η διαμόρφωση του χαρακτήρα των παιδιών μέσα από το άθλημα της Πυγμαχίας και του Kick Boxing που διδάσκονται ως συστήματα αξιών και μεταδίδονται στα παιδιά, ώστε να μετατρέπουν τις αρνητικές καταστάσεις της καθημερινότητας σε θετικά μαθήματα ζωής.

Πολεμικές Τέχνες στο Στο Fight Academy στην Αθήνα στο Περιστέρι.

Πρωινά, απογευματινά & βραδυνά τμήματα!!! 

Καλέστε Μας Στο 6972500678
Πώς Να επιλέξω Σχολή Πολεμικών Τεχνών
Τεχνικές πυγμαχίας και τρικ – Boxing techniques and tricks
Σχολές Πυγμαχίας στο Περιστέρι
Σχολή Μποξ στην Αθήνα στο Περιστέρι
All About Boxing
Πυγμαχίας & Kick Boxing για Παιδιά στο Περιστέρι
Kick Boxing & Αυτοάμυνα μόνο για γυναίκες
Πολεμικές τέχνες για παιδιά