Δεν υπάρχει “καλύτερη πολεμική τέχνη”, αλλά τι ταιριάζει σε σας. Η ιδανική πολεμική τέχνη, είναι αυτή που σας κάνει να νοιώθετε άνετα όταν προπονείστε γιατί απλά μπορείτε να ταιριάξετε με την φιλοσοφία της και την πρακτικής της.

Βρείτε ένα λόγο από τους παρακάτω για να ξεκινήσετε μια απο τις πολεμικές τέχνες της σχολής μας.

self defence peristeriΑδυνάτισμα

Μια συνηθισμένη προπόνηση σε μια πολεμική τέχνη περιλαμβάνει ζέσταμα και τεντώματα, ασκήσεις τεχνικής και ασκήσεις επίθεσης. Σε κάθε μάθημα περιλαμβάνονται συνδυασμός ασκήσεων αερόβιων και μή ασκήσεων, πρακτική σε ειδικές ασκήσεις και τεχνικές αυτοάμυνας, που ενδυναμώνουν όλες τις μυϊκές ομάδες του σώματος και αυξάνουν την αντοχή. Έτσι, αν κάποιος ασκείται σε μια πολεμική τέχνη 2 με 4 φορές την εβδομάδα, καταφέρνει να ενδυναμώσει κάθε μυϊκή ομάδα και να διατηρήσει τα κιλά του σε κανονικά επίπεδα. Σύντομα, σε συνδυασμό με την διατροφή και την συστηματική προπόνηση, το λίπος καίγεται, τα κιλά μειώνονται και το σώμα βελτιώνεται αισθητά.Επομένως κάποιος που ακολουθεί μια τέτοια γυμναστική θα αποκτήσει καλή γράμμωση και γυμνασμένο σώμα μέσα σε λίγους μήνες σε σχέση με οποιαδήποτε άλλο τρόπο. Μάθετε περισσότερα για το Αδυνάτισμα.

kick boxing aytoamyna gia gynaikesΑυτοάμυνα.

Όλες οι τεχνικές αυτοάμυνας αφιερώνουν ένα μεγάλο μέρος των μαθημάτων στην εξοικείωση με το εγγύς περιβάλλον που βρίσκεται ο ασκούμενος ανά πάσα στιγμή, το οποίο αποτελεί σημαντικό βήμα στην αποφυγή και την αποτροπή από κάποια ξαφνική επίθεση. Μια συνηθισμένη προπόνηση σε μια πολεμική τέχνη περιλαμβάνει ζέσταμα και τεντώματα, ασκήσεις τεχνικής και επίθεσης και τεχνικές αυτοάμυνας σε διάφορες μορφές επίθεσης.Μάθετε περισσότερα για την Αυτοάμυνα.

aytopepithisiΑυτοπεποίθηση

Μια συνηθισμένη προπόνηση σε μια πολεμική τέχνη δεν περιλαμβάνει μόνο χτυπήματα με τα χέρια και τα πόδια, καθώς αυτό είναι το αυτονόητο, αλλά τεχνικές και ασκήσεις που βοηθούν στην αντιμετώπιση καθημερινών καταστάσεων και κινδύνων. Συνήθως, ο ασκούμενος αναπτύσσει τις πολεμικές ικανότητες του βαθμιαία, πάντα με την καθοδήγηση και τις απαραίτητες διορθώσεις από τον δάσκαλο και το ελεγχόμενο περιβάλλον της σχολής, χτίζοντας με αυτό τον τρόπο σωστές βάσεις για να αποκτήσει πιο γρήγορα αυτοσεβασμό και αυτοπεποίθηση.Μάθετε περισσότερα για την Αυτοπεποίθηση.

eyeksiaΕυεξία

Μια συνηθισμένη προπόνηση σε μια πολεμική τέχνη περιλαμβάνει ζέσταμα και τεντώματα, ασκήσεις τεχνικής και ασκήσεις επίθεσης. Σε κάθε μάθημα περιλαμβάνονται συνδυασμός ασκήσεων αερόβιων και μη ασκήσεων, πρακτική σε ειδικές ασκήσεις και τεχνικές αυτοάμυνας, που ενδυναμώνουν όλες τις μυικές ομάδες του σώματος και αυξάνουν την αντοχή. Δεν υπάρχει πιο αποτελεσματικός και ευχάριστος τρόπος για να “αδειάσει” κάποιος από τα προβλήματα της καθημερινότητας από χρήση γαντιών πάνω σε ένα σάκο για 20 με 30 λεπτά, την εξάσκηση σε πολεμικές τεχνικές σώμα με σώμα ή ακόμα την 10 λεπτή προθέρμανση με ασκήσεις διαλογισμού. Μάθετε περισσότερα για την ευεξία.

Fitness.

Μια συνηθισμένη προπόνηση σε μια πολεμική τέχνη περιλαμβάνει ζέσταμα και τεντώματα, ασκήσεις τεχνικής και ασκήσεις επίθεσης. Σε κάθε μάθημα περιλαμβάνονται συνδυασμός ασκήσεων αερόβιων και μη ασκήσεων, πρακτική σε ειδικές ασκήσεις και τεχνικές αυτοάμυνας, που ενδυναμώνουν όλες τις μυϊκές ομάδες του σώματος και αυξάνουν την αντοχή. Έτσι, αν κάποιος ασκείται σε μια πολεμική τέχνη 2 με 4 φορές την εβδομάδα, καταφέρνει να ενδυναμώσει κάθε μυϊκή ομάδα και προάγει το fitness και την υγεία του. Επομένως κάποιος που ακολουθεί μια τέτοια γυμναστική θα αποκτήσει καλή γράμμωση και γυμνασμένο σώμα μέσα σε λίγους μήνες σε σχέση με οποιαδήποτε άλλο τρόπο. Μάθετε περισσότερα για το Fitness.


Personal Training

Όταν σκεπτόμαστε το personal training, συνήθως μας έρχεται στο μυαλό ότι ο ασκούμενος γυμνάζεται μόνος του ή σε group (1-3 άτομα) με την προσωπική επίβλεψη ενός εκπαιδευτή, γι αυτό με την αύξηση της δημοτικότητας των πολεμικών τεχνών, όλο και περισσότεροι δάσκαλοι των πολεμικών τεχνών προσφέρουν μαθήματα με personal training.

Μερικούς από τους λόγους που κάποιος αξίζει να ξεκινήσει τέτοια προπόνηση είναι οι ακόλουθοi:

  • 100% προσωπική επίβλεψη.
  • Επιτάχυνση της μάθησης και της προόδου στις τεχνικές και στην φυσική κατάσταση.
  • Προετοιμασία για την απόκτηση κάποιας “ζώνης” ή την συμμετοχή ενός τουρνουά.

  • Αυξάνει πιο πολύ τα καθημερινά επίπεδα ενέργειας και διώχνει την καθημερινή συνήθεια, βαρεμάρα σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη μορφή γυμναστικής.

  • Αποτελεσματικό και ολοκληρωμένο πρόγραμμα fitness καθώς εστιάζει στις προσωπικές ανάγκες του ασκούμενου για γυμναστική και προπόνηση. Μάθετε περισσότερα για το Personal Training.

 Καλέστε μας στο 6972500678