Το να αγοράζεις εξοπλισμό κάθε φορά που ασχολείσαι με ένα νέο άθλημα έχει μεγάλο κόστος. Έτσι μερικοί αναβάλουν να αγοράσουν κάποιο μέρος αυτού, όπως πυγμαχικά παπούτσια μέχρι να σιγουρευτούν ότι τους αρέσει το άθλημα. Όμως, δεν ξέρουν ότι φορώντας πυγμαχικά παπούτσια στην προπόνηση μπορεί να βοηθήσει πολύ στην κίνηση με τα πόδια, που είναι σημαντικό κομμάτι της πυγμαχίας. Τα πυγμαχικά παπούτσια υπάρχουν για να σε βοηθούν να κινείσαι πιο γρήγορα. Θα πρέπει να τα αισθάνεσαι σαν ένα δεύτερο δέρμα, αλλά με μεγαλύτερη υποστήριξη. Μπορείς να βρεις πυγμαχικά παπούτσια για άνδρες και γυναίκες.

Βάρος
Τα πυγμαχικά παπούτσια ζυγίζουν λιγότερο από ότι τα περισσότερα αθλητικά παπούτσια. Αυτό βοηθά τους πυγμάχους να κινούνται ανάλαφρα με τα πόδια τους και να αλλάζουν κατεύθυνση και θέση συχνά. Θα πρέπει να αισθάνεσαι σαν να μην φοράς παπούτσια καθόλου. Τα περισσότερα παπούτσια του μποξ είναι από ελαφρύ δέρμα ή σουέτ.

Πρόσφυση
Τα πυγμαχικά παπούτσια έχουν μια λεπτή σόλα από καουτσούκ που σε βοηθάει να διατηρείς την πρόσφυση χωρίς να παγιδεύει το πόδι στο πάτωμα, ακόμη και αν ο ιδρώτας σου το κάνει ολισθηρό κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

Υποστήριξη
Τα πυγμαχικά παπούτσια βγαίνουν σε χαμηλά μεσαία και ψηλά μποτάκια. Τα ψηλά μποτάκια παρέχουν περισσότερη στήριξη και προστασία στον αστράγαλο. Μερικοί μποξέρ προτιμούν τα χαμηλά μποτάκια για τις προπονήσεις, δεδομένου ότι είναι πιο εύχρηστα.

Διαπερατότητα
Τα πυγμαχικά παπούτσια επιτρέπουν στον ιδρώτα να εξατμιστεί από τα πόδια επειδή έχουν διαπερατότητα, έτσι κρατά τα πόδια σας δροσερά και στεγνά στο ρινγκ αν και αυτό το χαρακτηριστικό τα κάνει να μην είναι κατάλληλα για χρήση στο δρόμο, όπου μπορεί να περάσει νερό.

Πώς Να επιλέξω Σχολή Πολεμικών Τεχνών
Τεχνικές πυγμαχίας και τρικ – Boxing techniques and tricks
Σχολές Πυγμαχίας στο Περιστέρι
Σχολή Μποξ στην Αθήνα στο Περιστέρι
All About Boxing
Πυγμαχίας & Kick Boxing για Παιδιά στο Περιστέρι
Kick Boxing & Αυτοάμυνα μόνο για γυναίκες
Πολεμικές τέχνες για παιδιά

 

Αθήνα, Περιστέρι, Αιγάλεω, Xαιδαρι, κολωνος, πετρουπολη, κηπούπολη, ανθούπολη, ιλιον, χαιδαρι, νεα χαλκηδονα, αγιοι αναργυροι, μποξ, greece

Αθήνα, Περιστέρι, Αιγάλεω, Xαιδαρι, κολωνος, πετρουπολη, κηπούπολη, μποξ, ανθούπολη, ιλιον, χαιδαρι, νεα χαλκηδονα, αγιοι αναργυροι,greece

2021-05-09T16:36:14+03:00

Μοιραστείτε το παραπάνω άρθρο στο :

Αφήστε ένα σχόλιο