Πυγμαχία & Kick Boxing Περιστέρι  |  Fight Academy Club

+30 6972 500 678 info@fightacademy.gr

Menu

Kick-boxing

Ο δρόμος μας για καλή υγεία

Kick-boxing: ο δρόμος μας για καλή υγεία

By In Martial Arts News & Articles On 27/12/2012


Το Kick-boxing είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για  άσκηση, αλλά τα οφέλη του υπερβαίνουν κατά πολύ την απόλαυση. Αν δεν έχετε δοκιμάσει ποτέ kick boxing,  οφείλετε στον εαυτό σας να το δοκιμάσετε τουλάχιστον μία φορά! Είναι πιθανό ότι θα σας αρέσει αυτό το είδος της προπόνησης και να αισθανθείτε  έτοιμοι για περισσότερα.

 

Ας δούμε τα οφέλη του αθλήματος αυτού:

1. Η δεξιότητα της αυτοάμυνας  διδάσκεται  κατά τη διάρκεια του kick-boxing.

Γνωρίζοντας πώς να χρησιμοποιούμε την κλωτσιά και την γροθιά μας σωστά, μας βοηθά να αισθανθούμε ισχυροί  και σίγουροι για τον εαυτό μας. Το kick-boxing μας δίνει αυτοπεποίθηση και οι δεξιότητες της αυτοάμυνας που μας διδάσκει μπορούν να χρησιμοποιηθούν, πάντα μόνο σωστά, στην καθημερινή μας ζωή.

2 Kick-boxing :βελτιώνει το συντονισμό και την ισορροπία μας

Κατά τη διάρκεια του kick boxing, πολλές από τις κλωτσιές γίνονται στο ένα πόδι, και αυτό  βελτιώνει  τον συντονισμό και την ισορροπία, γιατί  μας αναγκάζει να έχουμε το σώμα μας σταθερό. Η ισορροπία του σώματός μας τώρα,  είναι ευεργετική, επειδή μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη των πτώσεων.

3 Kick-boxing: βελτιώνει την αυτοεκτίμηση

Το kick-boxing βελτιώνει την αυτοεκτίμηση, επειδή μας επιτρέπει να αισθανόμαστε  καλά για τον εαυτό μας  σε πολλούς τομείς.  Βελτιώνουμε  το σώμα μας, ενώ μαθαίνουμε κινήσεις αυτοάμυνας  και  ταυτόχρονα  κερδίζουμε  εσωτερική και εξωτερική δύναμη.

4 Kick-boxing: καίει πολλές θερμίδες

Κατά τη διάρκεια της άσκησης του kick-boxing καίμε κατά μέσο όρο 500 θερμίδες την ώρα, σύμφωνα με ορισμένες εκτιμήσεις φθάνουν τις 810 θερμίδες.

Με το kick-boxing γυμνάζονται οι ώμοι, οι κοιλιακοί, οι μηροί, οι γλουτοί και το σπουδαιότερο είναι πολύ καλό αγχολυτικό!(Χωρίς την βοήθεια φαρμάκων)!!!

 

 

muay thai  kick boxing thai boxing sxolh sto peristeri

Αναδημοσίευση από: http://www.efight.gr/index.php/Kick-boxing-k1/Kick-Boxing-Άρθρα/Kick-box-ο-δρόμος-μας-για-καλή-υγεία-615.html

Πολεμικες Τεχνες Με Το Fight Academy στην Αθήνα, στο Περιστέρι.