“…Διότι Η Φυσική Κατάσταση Και Το Fitness Σας, Βελτιώνονται Με Μια Πολεμική Τέχνη”

Fitness

Ψάχνετε τον καλύτερο τρόπο fitness με τα πιο μόνιμα και πιο άμεσα αποτελέσματα;

‘Έχετε κουραστεί τις βαρετές και επίπονες ασκήσεις των γυμναστηρίων;

Ψάχνετε έναν διασκεδαστικό και δυναμικό τρόπο για να αποκτήσετε το σώμα που ονειρεύεστε;

Ανάλογα με την σχολή, την πολεμική τέχνη και τον δάσκαλο, οι πολεμικές τέχνες μπορούν να γίνουν ο πιο αποδοτικός και ολοκληρωμένος τρόπος εκγύμνασης. Συχνά στο γυμναστήριο, βλέπει κανείς ασκούμενους που δεν βελτιώνουν την ισορροπία, την ευκινησία και την ταχύτητά τους, καθώς δεν καταλαβαίνουν την διαφορά μεταξύ της ενδυνάμωσης και της δύναμης. Έτσι, περνούν ατελείωτες ώρες στο γυμναστήριο με μια επανάληψη ασκήσεων που στόχο έχουν την ενδυνάμωση των μυών και όχι του σώματος, ενώ παράλληλα το πρώτο οπτικό αποτέλεσμα όπως και οι πρώτες καλές επιδόσεις στην ευλυγισία και στην αντοχή αργούν να έρθουν. Μπορούν οι πολεμικές τέχνες να βελτιώσουν το fitness σε σχέση με την γυμναστική του γυμναστηρίου και τις άλλες μορφές άθλησης;

Fitness και πολεμικές τέχνες

Μια συνηθισμένη προπόνηση σε μια πολεμική τέχνη περιλαμβάνει ζέσταμα και τεντώματα, ασκήσεις τεχνικής και ασκήσεις επίθεσης. Σε κάθε μάθημα περιλαμβάνονται συνδυασμός ασκήσεων αερόβιων και μη ασκήσεων, πρακτική σε ειδικές ασκήσεις και τεχνικές αυτοάμυνας, που ενδυναμώνουν όλες τις μυϊκές ομάδες του σώματος και αυξάνουν την αντοχή. Έτσι, αν κάποιος ασκείται σε μια πολεμική τέχνη 2 με 4 φορές την εβδομάδα, καταφέρνει να ενδυναμώσει κάθε μυϊκή ομάδα και προάγει το fitness και την υγεία του. Επομένως κάποιος που ακολουθεί μια τέτοια γυμναστική θα αποκτήσει καλή γράμμωση και γυμνασμένο σώμα μέσα σε λίγους μήνες σε σχέση με οποιαδήποτε άλλο τρόπο.

Αποτελέσματα Fitness

Συνήθως τα πρώτα καλά αποτελέσματα έρχονται πολύ σύντομα, αρκεί ο ασκούμενος να προπονείται συστηματικά και με τις απαιτήσεις που έχει η πολεμική τέχνη, σε συνδυασμό φυσικά με μια καλή διατροφή. Η αντοχή αυξάνεται, οι ασκήσεις και οι τεχνικές γίνονται πιο εύκολα, και τα επίπεδα ενέργειας είναι ανεβασμένα. Τα αποτελέσματα στο fitness είναι άμεσα ορατά με μια πολεμική τέχνη σε σχέση με μια άλλη μορφή γυμναστικής για αυτό όλο και πιο πολλοί προπονητές αθλημάτων την προτείνουν σε ασκούμενους σε ταχύρυθμα μαθήματα για την βραχυπρόθεσμη βελτιστοποίηση των αποδόσεων τους.

Fitness Με Το Fight Academy στην Αθήνα, στο Περιστέρι.

Καλέστε Μας Στο 6972500678