“…Διότι Η Συστηματική Προπόνηση Σε Μια Πολεμική Τέχνη Αυξάνει Τα Καθημερινά Επίπεδα Ενέργειας Και Ευεξίας”

 

eyeksiaΗ Ευεξία Σας

Θέλετε να αποκτήσετε ευεξία και η ψυχολογική υγεία στην καθημερινότητας σας;

Ψάχνετε να βρείτε έναν διασκεδαστικό και δυναμικό τρόπο να αυξήσετε την ενεργητικότητα σας;

Θέλετε να χαλαρώνετε από το άγχος και το στρες της ημέρας;

Καθημερινά όλο και περισσότεροι άνθρωποι ψάχνουν να βρουν αποτελεσματικούς και αποδοτικούς τρόπους για να διατηρήσουν το σώμα υγιή και γυμνασμένο, έτσι ώστε να επιτύχουν μια ποιοτική ζωή, χωρίς άγχος και στρες, γεμάτη ευεξία και ισορροπία. Με την πάροδο των χρόνων, οι πολεμικές τέχνες έχουν εξελιχθεί και χρησιμοποιούν ειδικές τεχνικές στην προπόνηση που στοχεύουν στην αντιμετώπιση του στρες από τις καθημερινές καταστάσεις. Έτσι σήμερα, όλο και περισσότεροι γιατροί θεωρούν ότι υπάρχει άμεση σχέση μεταξύ της προπόνησης με πολεμικές τέχνες και τα επίπεδα χαλάρωσης, αυτοπεποίθησης και θετικής ενέργειας στους ασκούμενους σε σχέση με οποιαδήποτε άλλο άθλημα. Η ευεξία και η επίτευξη σωματικής και ψυχολογικής ισορροπίας είναι μερικά από τα δώρα που μόνο οι πολεμικές τέχνες το πετυχαίνουν.

Ευεξία και πολεμικές τέχνες

Μια συνηθισμένη προπόνηση σε μια πολεμική τέχνη περιλαμβάνει ζέσταμα, τεντώματα, ενδυνάμωση και ασκήσεις τεχνικής. Σε κάθε μάθημα περιλαμβάνονται συνδυασμός ασκήσεων αερόβιων και μη ασκήσεων, πρακτική σε ειδικές ασκήσεις και τεχνικές αυτοάμυνας, που ενδυναμώνουν όλες τις μυικές ομάδες του σώματος και αυξάνουν την αντοχή. Δεν υπάρχει πιο αποτελεσματικός και ευχάριστος τρόπος για να “αδειάσει” κάποιος από τα προβλήματα της καθημερινότητας από χρήση γαντιών πάνω σε ένα σάκο για 20 με 30 λεπτά, την εξάσκηση σε πολεμικές τεχνικές σώμα με σώμα ή ακόμα την 10 λεπτή προθέρμανση με ασκήσεις διαλογισμού.

Αποτελέσματα Ευεξίας

Η θετική επιρροή στη διάθεση έρχεται άμεσα καθώς με κάθε προπόνηση, αυξάνεται η ροή αίματος στον εγκέφαλο, αυξάνονται οι ενδορφίνες και επομένως η καλή διάθεση, ενώ βελτιώνεται η αυτοσυγκέντρωση και μειώνεται η ταχύτητα αναπνοής, ειδικές τεχνικές για την διαχείριση του στρες.

Ευεξία Με Το Fight Academy στην Αθήνα, στο Περιστέρι.

Καλέστε Μας Στο 6972500678