Η εκδρομή που συζητιόταν έντονα τις τελευταίες μέρες είναι γεγονός. Αφόρα όχι μόνο τους «αναρριχητές» της σχολής μας αλλά και όποιον θέλει να χαλαρώσει και να κάνει τα μπάνια του στο υπέροχο Ναύπλιο αλλά και στην παραλία Πλάκα στο Δρέπανο που θα διανυχτερεύσουμε (10 χιλιόμετρα από το Ναύπλιο).

Η τιμή για τους αναρριχητές είναι 40€(διαμονη αναρριχητικός εξοπλισμός, εκπαιδευτής κλπ) ενώ γι΄αυτούς που θα τους βλέπουν από τη θάλασσα 20€(διαμονή). Η μεταφορά μας θα γίνει με τα προσωπικά μας αυτοκίνητα οπότε θα μοιραστούμε τα έξοδα. Οι κρατήσεις θέσεων έχει ήδη ξεκινήσει οι θέσεις είναι περιορισμένες και στα μέσα τις επόμενης εβδομάδας αναμένεται κλείσουν οι συμμετοχές (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.).

Πρόγραμμα: Σάββατο πρωί 14/7 και ώρα 8.30 αναχώρηση από τη σχολή για Δρέπανο. Κατά τις 10.30 θα φτάσουμε στο Argolic Strand Camping  όπου έχουμε κλείσει αυτόνομες Μπανγκαλόους,

ArgolicStrandCamping-1

μοιραζόμαστε στα δωμάτια και αφήνουμε τα πράγματα μας. Επιλεγούμε την παραλία που θα κάνουμε το μπάνιο μας.

16.00 η αναρριχητική ομάδα θα μεταβεί στο Ναύπλιο και στο αναρριχητικό πεδίο Ανατολή.

Anatoli Nafplio

Στις 20.00 συνάντηση των δυο ομάδων και βόλτα στο Ναύπλιο για φαγητό.

Κυριακή 15/7 πρωινό ξύπνημα 9.00(για την αναρριχητική ομάδα) και μετάβαση στο πεδίο Καραθώνα.

αναρριχηση ναυπλιο καραθωνα

Θα σκαρφαλώσουμε μέχρι τι 13.00 και μετά μπάνιο στην παραλία της Καραθώνας όλη την υπόλοιπη μέρα. Αναχώρηση για την Αθήνα αργά το βράδυ.

 

 

Παροχές Μπανγκαλόου:Θέα στον κήπο, Κλιματισμός, Ντους, Τουαλέτα, Μπάνιο, Ψυγείο, Λευκά είδη, Ολόκληρη η μονάδα σε ισόγειο

Δωρεάν WiFi παρέχεται σε όλα τα δωμάτια.

Μέγεθος Μπανγκαλόου:21 τ.μ.
Τύπος: Αυτόνομο