Πυγμαχία & Kick Boxing Περιστέρι  |  Fight Academy Club

+30 6972 500 678 info@fightacademy.gr

Menu

Canelo Álvarez vs. Gennady Golovkin II

Που θα δούμε τον μεγάλο αγώνα!

Canelo Álvarez vs. Gennady Golovkin II

By In Martial Arts News & Articles On 14/09/2018


Τον αγώνα αυτόν τον περιμένουμε πως και πως όλοι οι φίλαθλοι της πυγμαχίας. Στην πρώτη αναμέτρηση μου φάνηκε τεχνικά πιο ολοκληρωμένος ο Canelo αλλά υστέρησε σε διάρκεια, σταθερότητα και αντοχή στους γύρους, στοιχεία στα οποία εμφανώς υπερείχε ο Golovkin.

Σε κανένα, όμως, σημείο δεν κινδύνεψε ουσιαστικά κάποιος από τους δυο πυγμάχους. Τώρα δεν περιμένω κάτι να αλλάξει δραματικά. Ο Golovkin είναι ένα χρόνο γηραιότερος σε σχέση με τον Canelo που είναι ένα χρόνο ωριμότερος.

Δεν μπορούμε να περιμένουμε κάτι καινούριο από αυτόν εκτός από τη σταθερή επιθετικότητα, με βαριά χτυπήματα για 12 γύρους. Ο Canelo από την άλλη, παραδοσιακά δυσκολεύεται στα μεγάλα ραντεβού.

Πλέον, όμως, ξέρει ότι δεν μπορεί να του κάνει ζημιά ο αντίπαλός του και ίσως να είναι πιο απελευθερωμένος στη δεύτερη ευκαιρία που του δίνεται. Αν βελτιώσει την αντοχή του και πατάει καλύτερα στη νέα γι΄αυτόν κατηγορία κιλών (που βρίσκεται πάνω από ένα χρόνο), τότε μπορεί να κάνει την ανατροπή.

Στα αρνητικά είναι ότι δεν έχει κάνει κάποιον αγώνα φορμαρίσματος ενδιάμεσα, καθώς επίσης η επέμβαση στο γόνατο που δεν ξέρω πόσο τον κράτησε εκτός προπονήσεων

Ο αγώνας της χρονιάς θα διεξαχθεί το Σάββατο 15/9 στις 00:00 και θα το δούμε στην ελληνική τηλεόραση αποκλειστικά και ζωντανά στο COSMOTE SPORT 8HD


Related Posts