“…Διότι Μια Πολεμική Τέχνη Μπορεί Να Έχει Το Ιδανικό Αποτέλεσμα Στο Αδυνάτισμα”

 

 

adynatismaΑδυνάτισμα

Ψάχνετε να βρείτε έναν διασκεδαστικό και δυναμικό τρόπο να αλλάξετε την καθημερινότητα σας και να αδυνατίσετε;

‘Έχετε κουραστεί τις δίαιτες και τις βαρετές γυμναστικές;

Θέλετε να χάσετε κιλά γρήγορα και με μόνιμα αποτελέσματα;

Οι σημαντικότεροι λόγοι που επηρεάζουν τα κιλά και το σώμα μας στην καθημερινότητα μας είναι η διατροφή, η άσκηση, η εργασία μας, το στρες, και μια ομάδα από ψυχολογικούς παράγοντες και μας εμποδίζουν να ελέγχουμε την επιρροή τους πάνω μας. Έτσι αλλάζουμε συχνά κιλά και μαζί με αυτά την γυμναστική και τη διατροφή μας, με στόχο το αδυνάτισμα, χωρίς επιτυχημένα αποτελέσματα. Τα περισσότερα είδη γυμναστικής δεν λαμβάνουν υπόψιν τους στην προπόνηση, τις ανάγκες για ψυχολογική υποστήριξη, ευεξία και ανεβασμένα επίπεδα ενέργειας, κάνοντας την βαρετή και σύντομα αναποτελεσματική. Οι πολεμικές τέχνες αποτελούν την απόλυτη λύση για να δημιουργήσετε το σώμα που θέλετε και να αδυνατίσετε, καθώς ακολουθούν μια προπόνηση που σε συνδυασμό με μια σωστή διατροφή προσαρμόζονται στην καθημερινότητα σας και προτείνουν έναν ισορροπημένο και υγιεινό τρόπο ζωής.

Αδυνάτισμα και πολεμικές τέχνες

Μια συνηθισμένη προπόνηση σε μια πολεμική τέχνη περιλαμβάνει ζέσταμα και τεντώματα, ασκήσεις τεχνικής και ασκήσεις επίθεσης. Σε κάθε μάθημα περιλαμβάνονται συνδυασμός ασκήσεων αερόβιων και μή ασκήσεων, πρακτική σε ειδικές ασκήσεις και τεχνικές αυτοάμυνας, που ενδυναμώνουν όλες τις μυϊκές ομάδες του σώματος και αυξάνουν την αντοχή. Έτσι, αν κάποιος ασκείται σε μια πολεμική τέχνη 2 με 4 φορές την εβδομάδα, καταφέρνει να ενδυναμώσει κάθε μυϊκή ομάδα και να διατηρήσει τα κιλά του σε κανονικά επίπεδα. Σύντομα, σε συνδυασμό με την διατροφή και την συστηματική προπόνηση, το λίπος καίγεται, τα κιλά μειώνονται και το σώμα βελτιώνεται αισθητά.Επομένως κάποιος που ακολουθεί μια τέτοια γυμναστική θα αποκτήσει καλή γράμμωση και γυμνασμένο σώμα μέσα σε λίγους μήνες σε σχέση με οποιαδήποτε άλλο τρόπο.

Αποτελέσματα Αδυνατίσματος

Συνήθως τα πρώτα καλά αποτελέσματα έρχονται πολύ σύντομα καθώς ο ασκούμενος μπορεί να χάσει έως και 8 κιλά, αρκεί να προπονείται συστηματικά ανάλογα με τις απαιτήσεις που έχει η πολεμική τέχνη, σε συνδυασμό φυσικά με μια καλή διατροφή. Σημαντικό είναι να αναφέρουμε ότι με μια προπόνηση πολεμικής τέχνης όπως το Boxing (πυγμαχία), μπορούμε να καταναλώσουμε μέχρι και 710 θερμίδες.

Αδυνάτισμα Με Το Fight Academy στην Αθήνα, στο Περιστέρι.

Καλέστε Μας Στο 6972500678