Πυγμαχία & Kick Boxing Περιστέρι  |  Fight Academy Club

+30 6972 500 678 info@fightacademy.gr

Menu

About Muay Thai

About Muay Thai

By In Martial Arts News & Articles On 17/12/2012


Ιστορία του Muay thai sto peristeri

Το Muay thai είναι η πολεμική “επιστήμη 8 άκρων” από την Ταϊλάνδη που αναπτύσσεται άνω των 1000 ετών.

Η ακριβής ημερομηνία της δημιουργίας αυτής της πολεμικής τέχνης δεν είναι γνωστή αλλά θεωρείται ευρέως άνω των 2000 ετών. Πολλές άλλες πολεμικές τέχνες θεωρούνται αρχαίες αν και πολλές από αυτές δημιουργήθηκαν μόνο τα τελευταία 100 χρόνια (Aikido, Taekwondo, karate).

Το Muay thai αναφέρθηκε ως Pahuyuth (πολύπλευρο ύφος πάλης) μερικές εκατοντάδες έτη πριν,

αλλά το muay thai το ίδιο είναι μόνο ένα μέρος ολόκληρου του ταϊλανδικού συστήματος πάλης που καλύπτει τα όπλα και τις ασκήσεις εδάφους στα οποία πολλοί αναφέρονται ως Ling-Lom, αν και αυτό δεν είναι το πιο σωστό όνομα. Πολλοί άνθρωποι δεν ξέρουν ότι για αυτό το ” no holds barred” του muay thai και είναι πολύ λίγοι άνθρωποι που μπορούν να το διδάξουν.Οι Ταϊλανδοί είναι φυλετικοί άνθρωποι και έπρεπε να υπερασπίσουν τη χώρα τους από πολλούς εισβολείς σε όλη την ιστορία τους. Έχει αναπτυχθεί με τα χρόνια και περνά από το δάσκαλο στο σπουδαστή για όσο μπορούν να θυμηθούν οι Ταϊλανδοί.

Το Muay thai

αναφέρεται συχνά ως επιστήμη οκτώ άκρων δεδομένου ότι χρησιμοποιεί όχι μόνο γροθιές και λακτίσματα ως τεχνικές αλλά τους αγκώνες και τα γόνατα επίσης.

Θα μπορούσε να ειπωθεί ότι Muay thai

είναι αυτήν την περίοδο χωρισμένο σε δύο μέρη, τον αθλητισμό στο ρινγκ και την πολεμική τέχνη. Η πλευρά τέχνης περιέχει πολλές τεχνικές που δεν μπορούν να εκτελεσθούν σε ένα ρινγκ με τα γάντια.

 

muay thai  kick boxing thai boxing

 

 

 

 

Πολεμικες Τεχνες Με Το Fight Academy στην Αθήνα, στο Περιστέρι.