Πυγμαχία & Kick Boxing Περιστέρι  |  Fight Academy Club

+30 6972 500 678 info@fightacademy.gr

Menu

ΤΕΤΑΡΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΥΓΜΑΧΙΑΣ

Κυριακή 1.12.2019 το 4ο Φεστιβάλ Πυγμαχίας

4ο Φεστιβάλ Πυγμαχίας

By In Martial Arts News & Articles On 19/11/2019


….H. B. F…..

4ο Φεστιβάλ Πυγμαχίας

ΚΥΡΙΑΚΗ 1.12.2019

Κλειστό γήπεδο Αρ. Παπαμιχαήλ

Δηλώσεις συμμετοχής έως και Τετάρτη 27/11/2019.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΥΓΜΑΧΙΑ

Οι αγώνες θα διεξάγονται σε 7 αγωνιστικούς χώρους  ( 3 ρινγκ και 4 αγωνιστικά τατάμι) για την καλύτερη ροή των αγώνων και προς αποφυγή καθυστερήσεων.

 

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΓΩΝΩΝ

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ (έως 9 ετών)      2 ΓΥΡΟΙ ΤΟΥ 1,5 ΛΕΠΤΟΥ

BOXING LIGHT                        3 ΓΥΡΟΙ ΤΟΥ 1,5 ΛΕΠΤΟΥ

ΠΑΙΔΩΝ/ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ           3 ΓΥΡΟΙ ΤΟΥ 1,5 ΛΕΠΤΟΥ

ΕΦΗΒΩΝ/ΝΕΑΝΙΔΩΝ           3 ΓΥΡΟΙ ΤΩΝ 2 ΛΕΠΤΩΝ

ΑΝΔΡΩΝ/ΓΥΝΑΙΚΩΝ             3 ΓΥΡΟΙ ΤΩΝ 2 ΛΕΠΤΩΝ

 

******Η διάρκεια του αγώνα για αθλητές που προετοιμάζονται για Πρωταθλήματα, μετά από συνεννόηση των προπονητών και των διοργανωτών, μπορεί να ρυθμιστεί με την γραμματεία του αγωνιστικού χώρου σε 3 Γύρους των 3 Λεπτών.

 

Τα γάντια θα παρέχονται υποχρεωτικά σε όλους από την διοργάνωση.

 

BOXING LIGHT

Μεγάλη καινοτομία στο Φεστιβάλ Πυγμαχίας, είναι η νέα κατηγορία BOXING LIGHT.  To Boxing Light είναι η κατηγορία για αρχάριους αθλητές όλων των ηλικιών που θέλουν να αγωνιστούν. Είναι αγώνας με ήπια επαφή, αναδεικνύοντας την τεχνική και όχι την δύναμη.

Τα παιδιά έως 12 ετών θα αγωνίζονται στην κατηγορία Boxing Light για την ασφάλεια τους. Όλοι οι αγώνες της κατηγορίας Boxing Light θα διεξάγονται σε τατάμι.

 

Και οι δύο αθλητές θα λαμβάνουν μετάλλιο και δίπλωμα συμμετοχής για την προσπάθεια τους και το αποτέλεσμα θα είναι ισόπαλο για όλους τους αγώνες. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές από 4 ετών και άνω χωρίς να χρειάζεται δελτίο από την ομοσπονδία της πυγμαχίας, καθώς έχουν την μορφή sparring.

 

ΓΙΑΤΡΟΣ – ΖΥΓΙΣΗ

Πριν τον αγώνα, όλοι οι αθλητές υποχρεούνται να εξεταστούν από τον γιατρό των αγώνων. Η εξέταση του γιατρού καθώς και η ζύγιση των αθλητών είναι υποχρεωτική και θα πραγματοποιηθούν στις 9.00 – 10.30π.μ.

Το πρόγραμμα των αγώνων θα αποσταλεί σε όλους τους προπονητές την Παρασκευή για να γνωρίζουν οι αθλητές πότε και σε ποιον αγωνιστικό χώρο θα αγωνιστούν.

 

ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Το παράβολο συμμετοχής κάθε αθλητή θα καταβάλλεται ΜΟΝΟ από τους προπονητές στον συνολικό αριθμό των αθλητών και θα προηγείται της ζύγισης.

 

Για οποιαδήποτε αλλαγή ή ακύρωση αθλητών, παρακαλούνται οι προπονητές να ενημερώσουν την κεντρική γραμματεία μεταξύ 10.00 – 10.30πμ.

Για οποιαδήποτε απορία παρακαλώ μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στo παρακάτω τηλέφωνo :

Πλατάνα Έλενα 6945 110384

 

Με εκτίμηση

Η οργανωτική επιτροπή

 


Related Posts