ΣΑΒΒΑΤΟ 15.12.2018

Κλειστό γήπεδο Αρ. Παπαμιχαήλ

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΥΓΜΑΧΙΑ

Προσκαλούμε όλους τους συλλόγους να συμμετάσχουν στο 1ο Φεστιβάλ Πυγμαχίας που θα διεξαχθεί στις 15/12/2018 στο κλειστό γήπεδο Αρ. Παπαμιχαήλ.

Σκοπός των αγώνων είναι να βοηθήσουμε τους αθλητές μας να αποκτήσουν μεγαλύτερη αγωνιστική εμπειρία και να προωθήσουμε το άθλημα που όλοι αγαπάμε.

Διοργανωτής του 1ου Φεστιβάλ Πυγμαχίας είναι ο Αλέκος Παπαιωσήφ, σε συνεργασία με τον ΑΣ Ηετίων και τον Δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας.

Το παράβολο συμμετοχής κάθε αθλητή ορίζεται στα 10 €.

Και οι δύο αθλητές θα λαμβάνουν μετάλλιο και δίπλωμα συμμετοχής για την προσπάθεια τους. Το αποτέλεσμα θα είναι ισόπαλο για όλους τους αγώνες.

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται χρησιμοποιώντας την φόρμα που σας επισυνάπτουμε στο e-mail σας.

Δηλώσεις συμμετοχής έως και Πέμπτη 13/12/2018

Για οποιαδήποτε απορία παρακαλώ μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα παρακάτω τηλέφωνα :

Μητάκου Ξένια 6946 438255 και Πλατάνα Ελενα 6955 263467

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές από 4 ετών και άνω χωρίς να χρειάζεται δελτίο από την ομοσπονδία της πυγμαχίας.

Οι αγώνες θα διεξάγονται σε 2 ρινγκ για την καλύτερη ροή των αγώνων και προς αποφυγή καθυστερήσεων.

Παρακαλούνται οι Σύλλογοι εκτός από τον βασικό τους προπονητή, να έχουν και τους βοηθούς σε περίπτωση που αθλητές του ίδιου Συλλόγου αγωνίζονται ταυτόχρονα σε παραπάνω από ρινγκ.

ΓΙΑΤΡΟΣ

Πριν τον αγώνα, όλοι οι αθλητές υποχρεούνται να εξεταστούν από τον γιατρό των αγώνων. Ο προπονητής με όλη την ομάδα θα πρέπει να παρουσιαστεί στον γιατρό με το ειδικό έντυπο που θα του δοθεί επί τόπου, και να το παραδώσει το σφραγισμένο όταν ολοκληρωθεί ο ιατρικός έλεγχος.

ΖΥΓΙΣΗ- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ

Η ζύγιση των αθλητών είναι υποχρεωτική και θα γίνεται την ίδια ημέρα των αγώνων στον τόπο διεξαγωγής των αγώνων.

Οι αθλητές θα ζυγίζονται με την άφιξη τους και ανάλογα με το ηλικιακό γκρουπ στο οποίο ανήκουν, για την καλύτερη και γρηγορότερη ροή των αγώνων.

Όσοι από τους αθλητές δεν ζυγιστούν ή βρεθούν υπέρβαροι – ελειποβαρεις σε σύγκριση με τη δήλωση συμμετοχής, θα αποκλείονται από τους αγώνες και δεν θα έχουν το δικαίωμα συμμετοχής.

Την ημέρα της ζύγισης, θα γίνεται υποχρεωτική συνάντηση όλων των προπονητών με τους διοργανωτές για διευκρινίσεις κανονισμών και για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων.

Το πρόγραμμα των αγώνων θα αποσταλεί σε όλους τους προπονητές την Παρασκευή το βράδυ για να γνωρίζουν οι αθλητές πότε και σε ποιο ρινγκ θα αγωνιστούν.

Οι αθλητές από 4 εως 11 ετών θα αγωνιστούν μεταξύ 11.00 π.μ-13.00 μ.μ

Οι αθλητές από 12 ετών και πάνω από τις 13.00μ.μ εώς και το τέλος της διοργάνωσης .

ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΘΛΗΤΩΝ

Ο αθλητής, θα πρέπει να είναι έτοιμος έναν αγώνα πριν το δικό του, στην ανάλογη γωνία.

Σε περίπτωση μη εμφάνισης του αθλητή εντός ενός (1) λεπτού από την ώρα που θα ανακοινωθεί το όνομα του, ο αθλητής θα τιμωρείται με επίσημη παρατήρηση. Μετά το πέρας των δύο (2) λεπτών και εφόσον εξακολουθεί να μην έχει εμφανιστεί τότε θα ακυρώνεται.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΓΩΝΩΝ

ΠΑΙΔΩΝ/ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 3 ΓΥΡΟΙ ΤΟΥ 1 ΛΕΠΤΟΥ

ΕΦΗΒΩΝ/ΝΕΑΝΙΔΩΝ 3 ΓΥΡΟΙ ΤΩΝ 1,5 ΛΕΠΤΩΝ

ΑΝΔΡΩΝ/ΓΥΝΑΙΚΩΝ 3 ΓΥΡΟΙ ΤΩΝ 1,5 ΛΕΠΤΩΝ

******Η διάρκεια του αγώνα σε συνεννόηση μπορεί να ρυθμιστεί με την γραμματεία του αγωνιστικού χώρου.

ΒΟΗΘΟΙ ΓΩΝΙΩΝ

Μόνο δύο άτομα μπορούν να είναι σε κάθε γωνία (ο επίσημος προπονητής της ομάδας και ο βοηθός αυτού). Αυτοί πρέπει να παραμένουν καθιστοί κατά τη διάρκεια του αγώνα και να δίνουν οδηγίες χαμηλοφώνως καθώς και να φέρουν αθλητική περιβολή. Κακή συμπεριφορά των προπονητών, βοηθών έχει επιπτώσεις με επίσημη παρατήρηση ή ακόμα και αποκλεισμό του αθλητή.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΑΘΛΗΤΗ ΛΟΓΩ ΑΝΤΙΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ

Οι αθλητές οι οποίοι θα έχουν κακή συμπεριφορά, θα αποκλείονται από των αγώνα.

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Οι αθλητές κρίνεται απαραίτητο για να αγωνιστούν να έχουν: μασέλα, μπαντάζ και σπασουάρ. Η κάσκα είναι υποχρεωτική και σε περίπτωση που κάποιος αθλητής δεν διαθέτει θα του δίνεται από την διοργάνωση. Τα γάντια θα παρέχονται σε όλους από την διοργάνωση.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΙΛΩΝ

Οι κατηγορίες των κιλών δεν έχουν οριστεί όπως οι επίσημες κατηγορίες της ομοσπονδίας, αλλά οι αθλητές θα αγωνίζονται με βάση τα κιλά τους και με + – 1 κιλό από το δηλωθέν βάρος και εφόσον δεν υπάρξουν διαφοροποιήσεις στην ζύγιση.

Με εκτίμηση

Η οργανωτική επιτροπή