Fight Academy | Πολεμικές Τέχνες στο Περιστέρι

Fight Academy | Πολεμικές Τέχνες στο Περιστέρι

Τώρα μπορείς να διδαχθείς πολεμικές τέχνες στο Περιστέρι. Η σχολή Fight Academy βρίσκεται στην Αθήνα στο Περιστέρι από το 2004. Είναι ίσως από τις πιο παραδοσιακές σχολές πολεμικών τεχνών και μαχητικών σπορ. Μέσα στο πέρασμα των χρόνων έχουν αναδειχτεί αρκετοί πρωταθλητές, αποδεικνύοντας τη σοβαρή δουλειά που γίνεται με αγάπη και αφοσίωση.

 

Πολεμικές Τέχνες του Fight Academy στο Περιστέρι

 

Η Σχολή και ο εξοπλισμός Πολεμικών Τεχνών στο Περιστέρι

Η σχολή του Fight Academy συγκεντρώνει πολλά στοιχεία που την καθιστούν ιδανική για όποιον θέλει να αφοσιωθεί στις πολεμικές τέχνες. Είναι ευρύχωρη ώστε να μην υστερεί σε εξοπλισμό όπως ρινγκ, σάκους, αχλάδια, γάντια του μποξ, όργανα σωματικής εκγύμνασης αλλά και χώρους αποδυτηρίων και αναμονής. Το Fight Academy – αντίθετα με τη μόδα των ημερών να δημιουργούνται σχολές με μεγάλες τζαμαρίες που εκθέτουν τους μαθητές και την προπόνηση- είναι ένας πραγματικός χώρος απομόνωσης. Βρίσκεται σε μια ήσυχη γειτονιά στο Περιστέρι ώστε να μπορούν οι μαθητές να αφοσιωθούν στην προπόνησή τους και να ξεφύγουν από την καθημερινότητα. Οι συνθήκες υγιεινής τόσο στον προπονητικό χώρο όσο και στα αποδυτήρια είναι άριστες.

 

Το Πρόγραμμα των Πολεμικών Τεχνών στο Περιστέρι

Το πρόγραμμα είναι έτσι δομημένο ώστε να υπάρχουν ώρες προπόνησης καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Με πρωινά, απογευματινά και βραδινά τμήματα από Δευτέρα μέχρι και Σάββατο καλύπτει ακόμα και τους ανθρώπους με πολύ δύσκολο πρόγραμμα εργασίας.

προγραμμα

 

Πολεμικές Τέχνες για Γυναίκες στο Περιστέρι

Ένα τμήμα φτιαγμένο πάνω στις ανάγκες της σύγχρονης Ελληνίδας γυναικάς που έχει την ανάγκη να αισθανθεί καλά με τον εαυτό της, γεμίζοντας αυτοπεποίθηση, να αποβάλει την υπερένταση αλλά και να γυμνάσει το σώμα της.  Kick Boxing & Αυτοάμυνα Γυναικών.

 

Πολεμικές Τέχνες για Παιδιά στο Περιστέρι

Το τμήμα αυτό ξεφεύγει από τα παραδοσιακά δεδομένα ενός παιδικού τμήματος πολεμικών τεχνών. Εκτός από την τέχνη που διδάσκονται τα παιδιά με τα οφέλη που δέχονται όπως αυτοπεποίθηση, πειθαρχεία, συγκέντρωση, αυτοάμυνα, αρχές κ.α. προπονούνται με όργανα και μεθόδους που αναπτύσσουν τις ψυχοκινητικές δεξιότητές τους με αποτέλεσμα τη γρήγορη και σταθερή ψυχοσωματική ωρίμανση. Επίσης, διοργανώνονται εκπαιδευτικές εκδρομές όπως αναρρίχηση, ράφτινγκ αλλά και εκδρομές φιλανθρωπικού χαρακτήρα με πολλά μηνύματα και μαθήματα ζωής για τους μικρούς αθλητές. Παιδικό τμήμα Πυγμαχίας & Kick Boxing.

 

Πολεμικές Τέχνες για όλους στο Περιστέρι

Το Fight Academy είναι ένας χώρος προπόνησης για όλους.

  • Αγωνιστική ομάδα – Αθλητές που έχουν όνειρο να φτάσουν σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο.
  • Ερασιτέχνες –  Άνθρωποι που απλά τους ελκύουν οι πολεμικές τέχνες και θέλουν να ασχοληθούν και να μάθουν σε βάθος.
  • Γυναίκες – Που θέλουν να γυμναστούν μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα τρίτων.
  • Παιδιά – Γονείς που θέλουν τα παιδιά τους μέσα από το μονοπάτι των πολεμικών τεχνών να διαμορφωθούν ως καλύτεροι άνθρωποι για την κοινωνία.

Τα μόνα προαπαιτούμενα είναι υγεία και διάθεση για προπόνηση. Η κακή φυσική κατάσταση, τα περιττά κιλά ή η έλλειψη πρότερης εμπειρίας σε πολεμικές τέχνες δε θα πρέπει να είναι ανασταλτικοί παράγοντες για να δοκιμάσεις διότι αυτά θα τα δουλέψουμε μαζί.

 

Αυτοάμυνα μέσω των Πολεμικών Τεχνών στο Περιστέρι

Η καλύτερη πολεμική τέχνη για αυτοάμυνα είναι αυτή που μπορεί να μάθει και να υποστηρίξει ο καθένας εξατομικευμένα. Έτσι, στο Fight Academy θα βρεις την πολεμική τέχνη που σου ταιριάζει η οποία είναι ρεαλιστική, όχι στατική και βασισμένη σε περίπλοκα υποθετικά σενάρια που σε καμία περίπτωση δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα.

Καλέστε Μας Στο 6972500678 ή Συμπληρώστε Την Παρακάτω Φόρμα Επικοινωνίας

Σφάλμα: Η φόρμα επικοινωνίας δε βρέθηκε.

 

Πώς Να επιλέξω Σχολή Πολεμικών Τεχνών
Τεχνικές πυγμαχίας και τρικ – Boxing techniques and tricks
Σχολές Πυγμαχίας στο Περιστέρι
Σχολή Μποξ στην Αθήνα στο Περιστέρι
All About Boxing
Πυγμαχίας & Kick Boxing για Παιδιά στο Περιστέρι
Kick Boxing & Αυτοάμυνα μόνο για γυναίκες
Πολεμικές τέχνες για παιδιά

 

 

 

 

 

Αθήνα, Περιστέρι, Αιγάλεω, Xαιδαρι, κολωνος, πετρουπολη, κηπούπολη, ανθούπολη, ιλιον, χαιδαρι, νεα χαλκηδονα, αγιοι αναργυροι, μποξ

Αθήνα, Περιστέρι, Αιγάλεω, Xαιδαρι, κολωνος, πετρουπολη, κηπούπολη, μποξ, ανθούπολη, ιλιον, χαιδαρι, νεα χαλκηδονα, αγιοι αναργυροι,

 

μποξ, μποξ